tisdag 10 september 2013

Vill ha....

Att jag har svårt att bestämma mig är ingen jätte stor hemlighet det är endast ett faktum. Men sen är det ju också så här att när jag väl vill ha något så kan jag bli som en tvååring som inte får som den vill. Då vill jag verkligen ha det. Dessa har jag tittat på ganska länge och på vår shoppingrunda provade jag ett par.....VARFÖR?

Bild lånad av www.spartoo.se

Nu vill jag ju så klart bara ha ett par. Jaja antingen så slår jag bort tanken helt enkelt (är det enkelt tro?) eller så slår jag till. Jag behöver ju inga skor eller det behöver jag kanske..........

Hur tänker ni när ni vill ha något (som inte är inräknat i budget)?

Jag funderar vidare och öppnar upp denna något kyliga tisdag.
Kram // A


16 kommentarer:

 1. Jag kan nog vara som den där tvååringen, jag också... vill ha, liksom ;) Fast det beror ju förstås på vad det är och hur prislappen ser ut? Allt kan man ju inte bara köpa för att man vill ;)
  Ha en fin tisdag!
  Kram /maria

  SvaraRadera
 2. Oftast brukar jag tänka skit i budgeten och så handlar jag ändå. ;0)

  Svar: Jag vet faktiskt inte vad blomman på mitt bord heter. De är häftiga med de där orangea kapslarna.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Såna skor har man väl i massa år? Då kan det vara befogat att handla dem tycker jag.
  Själv är jag en snåljåp och handlar bara märkesgrejer när det handlar om joggingskor. Vilket är jättedumt för det är ju viktigt att ha bra skor även annars!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jaa hur tänker jag! Jag vet knappt! Nu blev det lite höstkläder till barnen, inget till mig. Jag går i bikini än höll jag på att säga. Men närapå iallafall!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Visst är det trixigt! Jag brukar vara tveksam till att köpa nytt till mig själv men då säger alltid min kille "klart att du ska köpa det" och då blir det lättare.. :)

  Ha en fin dag (här är det också kyligare idag) <3 Jennie

  SvaraRadera
 6. Om jag verkligen vill ha nått så köper jag det direkt. Annars kan jag gå och grubbla i ett par dagar och sen slå till.

  Hösten är väl här nu..suck!
  Ha det gött!

  SvaraRadera
 7. Ibland bara "måste" man, och Doc Martens är ju en sådan grej. Mina förra hade jag i 20 år, nu har min dotter dem och de är fortfarande jättesnygga. Jag köpte ett par nya för två år sedan och har inte ångrat mig en sekund. Kram!

  SvaraRadera
 8. Men hallå trodde du redan beställt dom ?!? ;) xoxo/G

  SvaraRadera
 9. Jag kan också vara som en tvååring ;-) fast det beror också på vad det är... Skor sliter jag ganska fort, går väl på ett konstigt sätt hehe!
  Kläder är jag en allt i allo, dyrt som billigt köper jag, eller ja "dyrt" kan ju diskuteras... Men skorna kanske du har några säsonger då är det ju ett ok pris!
  Mina löparskor lägger jag gärna (mycket) pengar på!

  Kram Sandra

  Ps klart du kommer anv träningsdvd, kör på!

  SvaraRadera
 10. Tack, visst är rönnbär fint! Och den där pärlplatteskylten blir jag glad av att se på vår dörr :)

  <3 Jennie

  SvaraRadera
 11. Oftast tar mitt sämre jag över...oså klickar jag hem det !! Jag är inte så klok alla gånger..det blir roligare så !!!

  Tack söta för att du gillar min "glugg"...det värmde.

  Kramen till dej

  SvaraRadera
 12. Jag är hellre utan om jag inte får det jag vill ha! Eller har råd!! Då väntar jag till rean!

  De är jättefina!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 13. Känner så väl igen mig!!
  Jag försöker stå emot in i det längsta:-) Det beror på priset så klart, men tyvärr faller jag allt för ofta för frestelsen:-) Inte bra!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 14. Jag brukar inte fundera, utan bara handla...så har jag oxå en jädra massa jag aldrig använder. Förmodligen för att jag inte funderade tillräckligt INNAN!

  SvaraRadera