Är det så att ni vill prova så är receptet så här. Den var nästan godare dagen efter tyckte nog jag.
Kanelbullesockerkaka
175 g rumsvarmt smör
2,5 dl socker
2,5 dl socker
2 ägg
3 dl gräddfil
4,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt
Fyllning
1 dl socker
3 msk kanel
Rör smör och socker smidigt. Tillsätt äggen ett i tagen. Tillsätt övriga ingredienser. Blanda socker och kanel till fyllningen. Häll hälften av smeten i en smörad och bröad form. Strö över hälften av kanel och sockerblandningen. Häll över det sista av smeten och slutligen kanelsockret. Grädda kakan i 175 grader i ca 40 minuter.
På fredag är det ju kanelbullens dag så det passar kanske bra att värma upp med denna.......
Ha en underbar dag.
Kram // A
Datan är nog min nya receptbok... Inte så fin hehe!
SvaraRaderaVissa recept skriver jag ut och jag har miljoner små lappar som ligger!
Låter som en go bulle det där!
Kram Sandra
Mmmm så gott! Men det är väl inget som jag ska ge mig på för allt hamnar i skogen i slutändan XD
SvaraRaderaHa det gött
Jag kollar också väldigt ofta på nätet och ofta på bloggare som jag vet bjuder på så mycket gott.
SvaraRaderaKram Helena
Men mums den lät god :) kram Diana
SvaraRaderaGuud så gott!!
SvaraRaderaNu blev jag ju jättesugen, älskar kardemumma..:-)
Kram på dig
Den lät god! Jag har sällan tålamod för jäsdegar så detta var perfekt!
SvaraRaderaVad kakan verkar vara god!
SvaraRaderaHar bakat den och tycker det är ett snabbt och gott alt när man inte hinner jäsa och "bulla" :-)
SvaraRadera