lördag 9 november 2013

Oväntad myslördag

Det är en härlig lördag och regnet det bara öser ner, sådant regn som liksom inte ser ut att kunna sluta ever. Just nu har jag supermysigt. Jag har precis mumsat i mig nygräddade scones sittande framför en sprakande brasa. Låter härligt va? Lagom däst!


Min morgon var inte lika mysig. Något som jag verkligen tycker illa om det är att känna mig fel klädd, och i morse var ett sådant tillfälle som jag kände mig malplacerad.
Klockan ringde 05:00 (jätte spännande en ledig dag så här), jag tittar ut och det öser regn uppifrån. Jag, mannen och den yngsta av de fyrbenta ska ut för att göra ett jaktprov. Nu kan man fråga sig hur jag hamnade där.......ja jag funderar fortfarande på det......MEN jag hade på mig mitt regnställ som består av en riktigt rosa (girlish) jacka och super röda (ej matchande) korta gummistövlar. Byxorna är svarta så helt okej. Där står jag mitt ibland alla jägarna (bastanta grönklädda män) som en dagisfrökenliknande färgklick. En av jägarna påpekade till min man att han kunde ju köpa stövlar med högre skaft till mig och att den röda färgen snart var ett minne blott (han syftade på att vi skulle gå på ett lerigt fält och han hade ändå glimten i ögat). Det kändes liksom inte helt bra. Som inte det var nog så var det Jätte bra att jag tog vantar MEN stickade sådana var inte det smartaste.........Men men för lillröd (hunden) gick det bra och det var trevligt (även om jag var mycket negativ innan)  och nu har jag det ju hur bra som helst. En apelsin kladdkaka står och väntar på att resten av jägarna ska komma in i värmen så vi kan fika.......

Med denna berättelse önskar jag er en fortsatt bra lördag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Ha ha kan se dig där bland dom grönklädde männen i rosa jacka gulle dej !! Kul att det gick bra för vovsen ;)xoxo/G

  SvaraRadera
 2. Hihi, men du äger i alla fall kläder för att vara utomhus i dåligt väder! Jag har inga regnstövlar eller regnkläder alls... Man borde kanske ha nåt sånt.
  Ha en toppen lördag!

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med myslördag...sprak i från eld är rogivande !!!

  Kramar från mej

  SvaraRadera
 4. Tror minsann att de där gubbarna behövde en färgklick bland sina tråkiga gröna kläder......heja dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Hihi du fick ett bra avslut med god fika och brasa tillslut i allafall!:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Hehe... Härligt! Lite färgglatt i jägargänget är väl ändå inte fel!!!
  Gott med en kladdkaka!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 7. Dom behövde nog en lite färgsprakande pingla i gänget =D
  Mmm vad gott med kladdkaka!!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera