torsdag 19 december 2013

Älska fika

Är det verkligen svenskt att fika?
Jag älskar i alla fall att fika....kan man Inte älska det? Jag har en arbetskollega som häromdagen sa att hon inte gillade att fika...hon var ingen fikatyp sa hon. Men hur fungerar det liksom? Jag är helt lost. Dricker du kaffe ,te eller något annat och tycker det är gott så hur kan du inte vara en fikatyp?


Nu i jultider blir det mycket hemmafika, det funkar det med men jag saknar fika på stanfika. Som jag även kallar högt uppskattadtidfika.
Denna arbetskollega som inte är en fikatyp ska jag förtydliga att det är en person som jag verkligen  uppskattar och tycker mycket om även om hon inte är en fikatyp, för en härlig typ är hon allt ändå.

Jag tror nog att det blir en fika idag, men först till kyrkan och skolavslutning för grabbarna. Det ska bli så mysigt.....undrar om de sjunger i år....mina killar ;)

Önskar er alla fikatyper eller inte en fin fin dag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Men snart ska vi .......xoxo /G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,det är ett måste faktiskt..... <3

   Radera
 2. Har absolut en fikastund varje dag, det liksom bara ingår ;-)

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Jag är verkligen en fikatyp, kan fika i timmar! Oftast med bara kaffe, ibland med något att tugga på till :-P

  SvaraRadera
 4. Jag dricker alldeles för mycket kaffe men något t kaffet hoppar jag på jobbet kan slinka ner ngt ibland hemma!!! Försöker vara nyttig på vardagar ja lite svårt nu i godis tider!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Jag är ingen fikatyp, om man tänker på fika med kaffe/te och kaka/bulle. Däremot gillar jag en slät kopp kaffe eller en mugg te på kvällen i soffan. Fast jag är lost på goda mackor, så det är mitt "fika" ;) :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Haha! Jag gillar fika - te och något gott till- men min man förstår sig inte alls på det. En slät kopp kaffe blir det där- urtråkigt tycker jag!/Susanne

  SvaraRadera