fredag 27 december 2013

Kul med spel

På julafton spelade vi julklappsspelet, det är ju ett roligt och spännande spel. Det finns många regler och olika sätt att spela det på. Vi la alla paket i mitten och slog en tärning. Fick man en sexa eller en etta så fick man välja ett paket, när alla paket var slut satte vi en timer på fem minuter. Fortsatte slå tärningen och på samma siffror fick man ta ett valfritt paket från valfri person. Klappjakt!


Det är så roligt för oftast är det samma paket som alla vill ha. I vårt spel var det ett fint inslaget paket som liknade en smällkaramell. Minsta sonen var lycklig som fick paketet till slut........mindre glad blev han när han öppnade det.....det var en flaska tabasco. Killen som köpt paketet skrattade så han höll på att kissa på sig....han tyckte det var desto roligare haha.
Jag brukar säga att paket är oftast roligast då spänningen fortfarande finns kvar och en ovetskap om vad det innehåller.

Vi har också kul nu åt flaskan tabasco, nu när lillebror smäll det hela haha.

Ha en fin fredag, det är ju veckans bästa dag idag.
Kram // A

12 kommentarer:

 1. Julklappsleken är riktigt kul!! Vi spelar alltid på juldagen... hihi kul innehåll :-)

  SvaraRadera
 2. Ha ha awe ! Så kul. Men mindre gott. Vi spelade det igår:)

  SvaraRadera
 3. Så himla kul att spela julklappsleken, mycket hets....Wow vad fint du gjort här inne, gillas. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ny fräsch design! Me like!!

  Vi spelar precis enligt samma regler. Men i år ändrade vi - för första gången - på det lite. Den som endast satt med EN paket fick man inte ta ifrån och det gjorde att ALLA hade något när äggklockan ringde!

  SvaraRadera
 5. Vi har det så att det inte är några dyra saker som köps så ofta är det ju rent skit. Haha! Men det är skoj att sno nåt alla andra vill ha. ;)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar din header :-) fin!
  Visst är det roligt med julklappsleken! Haha en tabasco, ja man vet aldrig vad som finns i... Tycker iofs också att det var en rolig idé
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Vi hade också planerat för julklappsleken, men eftersom det inte blev något så bytte bara maken och jag våra... Men den som jag fick äts upp av familjen just nu ;-) En korg med nötter och torkade frukter!
  Fräscht du har gjort det här.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Läcker din sida blivit, en positiv förändring tycker jag.
  Paketleken är jätte kul... gillas, gillas :)

  SvaraRadera
 9. Tack för fina ord hos mig :) Kul med Tabasco i paketet, hi hi kan kanske vara något att härma till nästa jul :) En fin fortsättning på helgen till dig. Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Julklappsspelet är riktigt roligt! Vi spelade det också.

  SvaraRadera