onsdag 4 december 2013

Solgult är inte fult

Nu för tiden köper jag ingen marmelad, det är så enkelt och mycket godare att göra egen. Jag har gjort lite ny apelsinmarmelad, så gott på frallan, kexet eller som jag gärna tar på min kvällsknäckis med ost. Jag säger bara mums. Nu vid denna tiden på året blir ju apelsinerna bara godare ju närmre jul vi kommer.


Receptet hittar ni här jag bytte ut clementinskal mot apelsinskal som jag mixad med köttet.
Gula apelsiner får mig att tänka på solen och längta efter solen. Om vi har riktig tur kanske den kommer fram idag. Det hoppas i alla fall jag på.

Må allra bäst.
Kram //A

6 kommentarer:

  1. Med tanke på att regnet öser ner och himlen är grå får vi nog ingen sol idag ;( ha en bra dag xoxo /G

    SvaraRadera
  2. Vi äter inte mycket marmelad här hemma, men när vi äter grön eller blåmögelost så är det ju så gott med fikon eller päronmarmelad till. Ska kanske googla på nåt recept på det!

    SvaraRadera
  3. Gott! Jag gör också lite marmelad då o då. Till jul brukar jag göra apelsinmarmelad med kanel. Så gott!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Här sken faktiskt solen idag! Marmelad har jag aldrig testat att göra...
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Hur många marmelader man än testar så går man alltid tillbaka till apelsin tycker jag! Jag kokade tomatmarmelad i fredags!

    Kram Jenny

    SvaraRadera