fredag 24 januari 2014

Okända förmågor


Häromdagen var jag ute och åkte med ett gäng tjejer som jag inte känner så där jätte väl. Vi hade ganska trevligt i bilen när en av tjejerna plötsligt utbrister....OJ, vilket liv det var i kyrkan i kväll!
Ehee tänkte jag och tittade ut. Det var mörkt och vi körde förbi en upplyst kyrka. Hörde jag rätt liksom? Vad sa du?, frågad jag. Jodå jag hade hört rätt.
Hon berättade att hon såg...ja alltså hon såg de döda. Hon berättade flera saker om olika händelser. Både hennes dotter och barnbarn hade samma förmåga.
Jag tycker det är så intressant. Jag tycker det är häftigt och jag är väldigt nyfiken men samtidigt tycker jag att det är det lite läskigt.
Undrar varför bara en del människor har denna förmåga.
Tror ni på sådant (vad kallar man det egentligen?)?

I dag kör vi fredag för hela slanten tycker jag. Det är mys och pys på dagens schema.
Ha det gott.
Kram // A

10 kommentarer:

 1. Det där tror jag stenhårt på!! men jag är som dig nyfiken men lite feg...
  Jag har en tarot kortlek... drar ett kort lite då å då!

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag tror inte på gud och jag vet inte om jag skulle säga att jag tror på spöken. Men samtidigt är vi nog inte själva här. Jag är lite öppen för sånt, tomtar och troll. :) Min svärmor tror jag varit häxa i ett tidigare liv. 2 av mina barn bytte plats med nån. Min farmor och sen min morfar så när jag vänta tredje så sa jag att blir det så igen tror jag inte det är slumpen! Nu blev det inte så men då känner jag samtidigt att hon inte går lika säker för att hon inte bytte med någon. Ah, jag vet låter himla knäppt men börjar man fundera.....

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte riktigt. På sätt och vis så vill jag att det ska finnas nåt, om de är snälla. :) Men jag jobbar på ställen där många människor dött under många års tid, tycker att om de finns så borde jag stött på dem på jobb...

  SvaraRadera
 4. Nope, jag har väldigt svårt att ta till mig och tro på sånt där..
  Kram o ha en skön fredagkväll (utan spöken ;-))

  SvaraRadera
 5. Javisst, varför inte liksom tycker jag.
  Varför vissa människor har den förmågan, tja, alla är vi olika och duktiga på olika saker, så är det ju bara.
  Vilken kul upplevelse.
  Ha en fin helg!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 6. Det där lät lite ruggigt tycker jag. Men självklart att jag tror på en annan dimension.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. God morgon :)
  Vad häftigt och samtidigt kusligt. Men jag tror att vissa har förmågan, absolut. Kramen

  SvaraRadera
 8. Tror absolut att vissa har den förmågan att se övernaturliga saker kram Diana

  SvaraRadera
 9. Jag vet faktiskt inte... men det kan nog vara så att det finns "en rymd" med någon ogreppbart som bara utvalda kan se??!
  Har aldrig vare sig mött någon spåtant eller spöke men en gammal kollega till mej påstod sig ha förmågan och minns att hon var spekulant på ett hus men då hon kom in i ett av rummen ryggade hon tillbaka och kände stark olust. Det visade sig att en man tagit livet av sig i just det rummet, skumt!!

  Kram P

  SvaraRadera
 10. Vi har en i vår familj/släkt som ser saker och det händer även lite i deras hus..fast man är inte rädd när man bor där konstigt nog. Ha en fin söndag! Kram stina

  SvaraRadera