torsdag 27 februari 2014

Crazy Day


I bland är det bara så tråkigt att fundera ut mat på kvällen. Kvällsmat som vi och en del andra kallar det. Jag har ett tag varit ganska sugen på pannkakor. Kan bero på att ett uppslag i en mattidning länge har legat uppe i ett visst rum (toa) med just pannkakor. Det fick helt enkelt bli en kväll med pannkakor, lite frukt, nutella, grädde och olika sylter till kvällen igår. Smarrigt tyckte alla även om en del tyckte att det var en lite onyttig kvällsmat. Jaja ibland bara blir det så....... Wild and crazy! Det får bli en bättre fredag eller så har "matmor" redan glömt gårdagen då det vankas mat inför kvällen...vem vet.
(Tänk att det är fredag..tjohooo.....)
Jag tror visst att matmor eller vem hon nu är är helt snurr men visst känns det som fredag eller? Jaha men fredag på en torsdag kan väl inte bli fel, eller?

Må gott.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Å jag som trodde det var torsdag?? Jobbar helgen så jag längtar INTE. Men den kvällsmaten med pannkakor med tillbehör låter fantastiskt gott!! Krams Maria

  SvaraRadera
 2. Mmmm, låter ju jättegott! Smarrigt! Försöker dock själv sluta med kvällsmat, men det är svårt...

  SvaraRadera
 3. Man måste unna sig gott ibland med! Vi har pannkakor t middag funkar bra det med :-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ha ha inte lätt och hålla reda på dagarna, dom springer så kvickt . För mig är det dock fredagsfeeling är ju ledig 3 dagar nu ;) xo /G

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar på min blogg. Roligt att hitta till din blogg. Pannkakor är gott och dem kan man äta närsomhelst :) Kram och ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 6. Älskar pannkakor, kan äta det när som helst! Kram

  SvaraRadera