tisdag 4 februari 2014

Drömmar i snö


Men nu är det ju tre hela dagar sedan det var melodifestivalen, starten på denna folkfest och vi har inte pratat så mycket om det. Jag hänger inte riktigt med måste jag erkänna. Jag visste inte vem som skulle vara programledare och har inte koll på alla som ska vara med. Det var mycket lättare då det bara var en tävling. Men i alla fall så tyckte jag att Helena Paparizou och Linus Svenning var bäst i första deltävlingen. Tydligen så höll inte de röstande svenskarna med mig. Såg ni det och vad tyckte ni?
Snön börjar sakta tina bort och solen fick vi minsann se i går. Jag passade på att kasta mig i snön nu innan den helt är borta, man vet ju inte om den kommer tillbaka. Jag vet att det är ett tag till som vi kan säga att våren är här men jag ser i alla fall en liten ljusning. Rätt som det smäller har vi kastat av oss både mössa och raggisar och njuter av den underbara våren. Snart snart.....

Njut nu av denna tisdag.
Kram // A

10 kommentarer:

 1. Här hejade vi också på Helena Paparitzou, hon gick ju i alla fall vidare till 2:a chansen :)

  Kram Madame Edith

  SvaraRadera
 2. Jag gillade balladen som gick vidare!
  Yohios låt var ju så mycket Andreas Johnson att AJ hade kunnat sjunga låten själv istället...

  SvaraRadera
 3. Jag reagerade också på att det har varit så tyst innan melodifestivalen drog igång i år. Jag tror det var först i samma vecka som jag upptäckte att det skulle börja.. konstigt. Jag tycker att det är roligt, ser gärna alla deltävlingar, andra chansen och finalen ( i alla fall den svenska, sen känns det inte lika "viktigt").
  I år tyckte jag att det var ren skit... ursäkta.. ingen låt var värd att gå vidare, okej då, kanske Paparizou. Den unga tjejen som gick vidare var duktig, men låten var aaaningen för trist. Hoppas veckans blir bättre, men jag vet inte ens vilka som är med här heller.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att du är så positiv angående vårens ankomst. Själv känner jag mig helt sänkt av detta slaskande. Men snart så, precis som du säger, snaaart...

  SvaraRadera
 5. Tråkiga programledare... allt kändes trist! Men mina två favoriter gick i alla fall direkt till final.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Haha jag somnade nu kvart över åtta så kul tyckte jag det va!! Tyckte hon (vad hon nu heter då) programledaren så likblek ut i sin klänning alldeles grå och trist! Det blir väl t att kolla på lördag, nioåringen vill ju så gärna se!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Här har solen också tittat fram, minsann! Jag blev kvar på jobbet till efter 18, men hann njuta lite från mitt skrivbord..
  Ha en fin vecka! Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Vi var inte hemma så det blev inget melodifestivaltittande för vår del men på lördag blir det nog till att titta :).
  Älskar snö och vinter så jag är lite ledsen över plusgraderna.
  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Jag tycker, till skillnad från de flesta andra har jag förstått, om det här konceptet med 4 delfinaler och en 2:a chansen tävling innan den slutgiltiga finalen. Finalen blir ju liksom så mycket bättre än tidigare!
  Jag vill gärna se de svenska uttagningarna, men när det se´n blir Eurovision...ja, då har jag tappat intresset eftersom jag tycker det är för stort och för många konstiga som uppträder. ;o)
  I lördags gillade jag den unga Malmö-tjejen massor!! Tyckte hon hade såå skön röst, och jag gillade hennes engelska dialekt!
  Svenning tyckte jag tyvärr inte alls höll. Det var för sorglig låt, även om jag tyckte den tog sig i refrängerna och blev ganska pampig ändå. Men tyckte inte hans röst höll alls.
  Yohio tyckte jag väl oxå var ganska bra, egentligen. Ja, typ så. Ingen som var riktigt usel, utom möjligtvis The Ark-trummisen...jag fattar varför han spelade trummor!!

  / Miss Juni

  SvaraRadera
 10. Tyckte att den var en halvbra början hoppas det blir bättre..kram Diana

  SvaraRadera