måndag 17 mars 2014

Röd mule


Ett något tillgjort, rödnäst tittut från mig så här en måndagsmorgon. Jag vet inte vad det var i går men jag startade ju med att kolla rådjuren vid frukost och senare på dagen när jag tog mig en promenix så mötte jag ytterligare två i en skog lite längre bort. Många Bambis blev det i går. Vet ni....jag blev stoppad av polisen i går också. Så nervös jag blev. Jag fick blåsa och visa körkortet. Min första tanke var.....vad drack jag till frukost....jag har inte druckit någon form av alkohol på typ de sista tre månaderna (just det intaget är inte det som är störst i denna kropp haha) så varför fundera på om jag kanske möjligen tagit mig en tjottablänkare till frukost.....

Jag hoppas på en något mer vanlig och lagom måndag. Nu lämnar jag helgen bakom mig och kör igång vecka 12.
Ha en fin start på veckan.
Kram // A

12 kommentarer:

 1. Vad mysigt att få se massa rådjur! De är så vackra tycker jag :)
  Och jag känner mig själv alltid så skyldig när jag ser en polis, trots att jag måste vara en av de hederligaste som finns, haha!

  SvaraRadera
 2. Javisst blir man nervös fast det är obefogat...knäpp man är. Lika nervös är jag när jag går/åker genom tullen. En härlig start på veckan önskar jag dig & alla rådjur. Krams maria

  SvaraRadera
 3. Fniss fniss! Jag blev också stoppad av polisen förra året och tänkte precis som du, fast jag inte varit nära av alkohol. Man är väl lite ovan helt enkelt och blir nervös :-).

  Rådjur är söta när de inte äter upp alla blommor i vår trädgård!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Ja varför blir man så nervös, man vet ju att man inte gjort något!!!
  Rådjur är vackra men fy för alla fästingar de bär med sig!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Bambi vill nog hitta en fru... eller flera nu så det är därför de är ute och springer.
  Jag hade nog också tänkte så om jag blivit stoppad, känner mig superskyldig när jag går igenom tullen trots att jag inte har nåt olagligt på mig. :)

  SvaraRadera
 6. Ha ha tänk vilka underliga tankar som kommer upp när man ser herr polis. Rådjur är fina, men inte välkomna i min trädgård.
  kram Helena

  SvaraRadera
 7. Lite kul det där!!! Ja tänk vad man kan stirra upp sig själv ibland :) Fina rådjur. Ha det gott. Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vilken fin bild! Ja visst blir man lite lätt nervös när man blir stoppad av polisen. Kram Stina

  SvaraRadera
 9. Haha, jag känner igen det där! Kommer farbror blå så blir jag också alltid jättenervös fast jag vet det inte är någon fara!
  Så fin du är på bilden:)
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 10. hihi konstigt det där att man känner sig nervös även på morgonen om man blir stoppad av polisen:) Kram Pernilla

  SvaraRadera
 11. Fniss... jag skulle nog tänka lite lika, om jag blev stoppad av polisen ;) Inte för att jag dricker på morgonen ,och jag är jättenoga med att inte köra bil på förmiddagen efter att jag druckit vin till maten kvällen innan, men just för att jag aldrig blivit stoppad på alla dessa år jag haft körkort... ;)
  Ha en fin ny vecka!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 12. En vanlig tanke tror jag, jag blir också nervös när jag blir stoppad av polisen.. tänk om jag inte kan blåsa... men det är nog för att det händer för sällan. Tre gånger tror jag på 26 år ;-)
  Kram o ha en bra vecka

  SvaraRadera