lördag 31 maj 2014

Peace


I torsdags så gjorde jag inte många knop men i går hände det desto mer. Det gick från tidig morgon till rumpan hamnade i soffan halv tio. Skönt att kunna bocka av samtal som skulle ringts för länge sedan. I bland är det bra att vara ledig på dagar som man egentligen skulle ha jobbat. Städning, tvättning och bakning.....klart och lite färg och tapet på det.
Dagen i dag inleder jag framför TVn med ett avsnitt "sons of anarchy" för det tycker jag att jag är värd. Planen var utomhusvistelse men vädret är inget vidare kul idag så......

Hoppas att ni njuter av dagen.
Peace & Love!
Kram // A

11 kommentarer:

 1. Man behöver dagar som ingenting händer!! Här har jag skickat iväg mannen till byggvaruhuset, hehe... vi kör omgångar med turer idag då lille N vaknade sjuk!
  ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Klart att du är värd ett par avsnitt i soffan. Det är ju helg! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Skönt att ha betat av en del, nu kan du inta soffan med gott samvete ;)

  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Du är klart värd slapp efter allt pyssel. SOA är superbra, men avslöja inget! Vi väntar på att senaste säsongen ska släppas på dvd, blir nog i höst. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också bockat av det ena efter det andra ett tag men imorgon tänker jag inte göra så många måsten! Hoppas du fick en skön dag, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Låter som en underbar lördag! Man ska gör det man vill och bara njuta av sin lediga tid. Kram och hoppas söndagen blir lika bra. Kram Carola

  SvaraRadera
 7. Höll på hela dan igår i tvättstugan och for runt med dammsugaren och skrubbade badrum, hann inte klart tycker jag som vanligt då men idag blir det lite roligare saker!

  Hoppas att du får en underbar söndag, effektiv eller lat!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 8. Fullt upp, hoppas du får vila idag kram Diana

  SvaraRadera
 9. Likadant här! har också bockat av lite måsten. Idag har jag sått och det är ju på tok försent, men men. Ditt Peaceunderlägg är så fint, har ett likadant. Hoppas du tar igen dig idag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 10. Idag har jag inte haft någon energi alls utan bara latat mig, det behöver man göra ibland också...Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Ja men eller hur, ibland behöver man verkligen såna dagar så får lite gjort.
  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera