torsdag 5 juni 2014

Inne eller ute?


Fredag eller torsdag som är som fredag i alla fall idag. Det funkar för mig. Vad skönt att höra av er att jag inte är ensam om mina "färdigheter"inom trädgårdsblomster :) det känns bra att vi är fler. Tack! Här i Skåne har det varit några dagar med lägre temperatur men ändå inte kallt. Jag hoppas solen och lite värme snart kommer tillbaka. Jag bara älskar denna tiden, när det inte är för varmt och inte getingarna är för många eller i alla fall är dom inte där jag är än. Augusti är värre då de börjar bli lite lagom slöa. Annars är det ju för gott att ta en fika utomhus. Mina killar inkl. man är inte så glada för att äta utomhus. På sommaren brukar det vara ett diskussionsämne, var vi ska äta. Jag sitter gärna ute om det inte är för varmt och man måste sitta i direkt sol.
Frukosten är allra bäst att avnjuta utomhus och då gärna i solen.....det är gott det. Jag håller tummarna för utefrukost väder i helgen.
Hur gör ni?

Jag önskar er en underbar dag.
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Vi har precis samma strider här hemma. Jag vill vara ute och mannen inne... Men han har börjat lära sig att bita ihop lite. ;) Vi sitter ju inne alla andra månader på året, låt mig då få dessa tre!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att äta ute, det smakar så mycket bättre utomhus.
  Så jag kan äta frukost, lunch och kvällsmat ute. Men det får ju helst inte vara för varmt om jag ska ha lunch ute. Fast parasollen gör ju underverk.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att sitta ute på altanen. Brukar gå upp tidigt och njuta av en kopp kaffe ensam innan resten av "gänget" vaknar. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Här äter vi ute så fort vädret tillåter. Vi blir nästan tjuriga om vi får äta inne. Sambon däremot kan inte dricka mjölk ute, så om han måste dricka det får han sitta inne.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Ja det är verkligen fredags känsla idag!
  Hmmm jag brukar va lite lat och duka ut allt, när köksbordet är så nära...
  Men visst sitter vi ute också! Frukost förra helgen, det var mysigt men jag vill absolut inte sitta rakt i solen!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Det är så underbart att kunna sitta ute och njuta av maten ute. Det smakar extra gott också. Hoppas du får en fin helg! Kram Carola

  SvaraRadera
 7. En sommardag med frukost ute i ett strålande varmt väder... mmm!

  SvaraRadera
 8. Tack vad rar du är.
  Ja imorgon så jobbar jag kväll så ingen Fredags känsla här direkt, men jag ska inte klaga jag har varit ledig i 6 dagar så.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Önskar dig en härlig fortsatt Lördag och en skön Söndag
  Kram Linda

  SvaraRadera