fredag 11 juli 2014

Middag med Moberg
Ett av mina fynd från Gekås som jag är glad för att jag köpte var Mobergs husmanskost. Den var superbillig, endast 59 riksdaler. På morgonen dagen efter låg den på köksbordet med denna sida uppslagen. Jag tolkade det som att mannen var sugen på stekt fläsk och löksås så det fick han allt när han kom hem. Om jag får säga det själv (vilken känns helt okej) så var det väl en trevlig gest av mig, eller hur? 
Många maträtter är lätta att glömma bort men ack så goda ändå. I dag tar vi och festar till det med att äta ute för att fira mannens semester. Vad äter ni idag?

Njut av det som finns kvar av dagen!
Kram // A

8 kommentarer:

 1. Verkligen snällt av dig att bjussa mannen enligt hans önskan. :-) Här idag blir det middag hos svärmor....spännande och se vad det kan bli. :-) Kramizz och ha en skön fredag kväll/ Laila

  SvaraRadera
 2. Jag åt hemmagjort bami goreng. Eller nja... jag freestylade lite så det blev mer som pyttipanna med jäkligt många asiatiska inslag. Haha!
  Svårt med mat nu när det är så varmt, men man kan ju inte leva på sallad... ;)

  SvaraRadera
 3. Mycket trevlig gest tycker jag=))
  Jag gillar Morberg, hans stil är så skön.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så snällt gjort! Just den rätten är jag inte så förtjust i men husmanskost är allt bra gott!
  Här blev det fisk med färskpotatis idag!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Moberg är den bästa kocken. Husmanskost är den godaste maten ♥♥♥ Gekås brukar jag aldrig åka till. Men min stora flicka vill så gärna åka dit. Då många av hennes vänner ofta åker dit och shoppar. Men efter att ha sett programmet på TV,n så skrämmer det mig när man får se dom långa köerna för att komma in i butiken. När under dagen är bäst att komma? för att undvika dessa köer.

  Stor kram CC

  SvaraRadera
 6. Här grillas det mest hela tiden :) kram Diana

  SvaraRadera
 7. Stekt fläsk med löksås är en favorit, bortglömd dock...
  Min middag igår blev en enkel variant.... Koka pasta, blanda med pesto och servera med cocktailtomater, parmaskinka, parmesanost och romansallad. Slurp!
  Kram J

  SvaraRadera
 8. Jag sa ju att dom var bra hans böcker :) Idag har jag och mannen smakat hans öl. Absolut en ny favorit hos mig. Kram/ Jenny

  SvaraRadera