fredag 7 november 2014

För den pajas jag är


Satt och tittade på en repris på Så mycket bättre. Att jag är ett fan av Carola är ingen hemlighet men så duktiga alla är. Jag bara älskar det programmet.
Jag är sjukt imponerad av människor som brinner för det dom gör och verkligen kan sin sak. Många är så himla kunniga på det dom gör. Det är då, mina vänner, som jag funderar på vad jag är bra på och kan tänka........att jag känner mig som en pajas haha....undrar när alla andra ska komma på mig och det ska bli officiellt liksom....att jag är just en pajas och inte alls är bra. Det blev tunga tankar från denna bloggerskan idag...... :)
Men något vidare tungt är det inte idag, det är fredag och det skojar vi inte bort. Nu kör vi.

Kram // A

20 kommentarer:

 1. Vad är detta för dystra tankar? Vem kan baka så goda och så fina bakverk som du, fråga barnen hemma o på jobb vad de tycker. Du gör ditt hem så fint. Jag är övertygad om att du får ett svar som du blir nöjd med. Ryck upp dig o titta dig i spegeln o säg " jag är frisk, har ett bra jobb, har en familj som älskar mig". Ha en bra dag Anette.

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag kände igen mig i det du skrev nu. Jag är också imponerad av folk som brinner och kan mycket. Men jag själv då? Jaja..vad är en bal på slottet ;)
  Ha en toppenfredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Precis! Det gäller bara att tro på det och göra jobbet! :) kram

  SvaraRadera
 4. Någon pajas verkar du inte vara....säkert kan du komma på en enkel sak som du är bra på, det behöver ju inte vara avancerat. Kanske du är bra på att lyssna, ha ett varmt hjärta, glädja andra, skriva...som i bloggen.....Du är Bra! Precis för just du är den Du är!!

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Du har säkert ngt du är bra på och kanske tom suverän på, kanske bakning, verkar det som. :-) Men oftast ser man ju inte det själv. Jag brukar känna precis som du, och brukar kalla mig "en medelmåtta", vilket Alltid dementeras av min kära sambo. :-) Men ska nog försöka klappa sig lite på bröstet emellanåt när man åstadkommit ngt och tänka att det här var jag ju rätt duktig på. Kramizz o ha en helt underbar Fredag/Laila

  SvaraRadera
 6. Imponeras också av duktiga människor som hittat sin grej. Träffade Carolina Gynning i går och hon är ju också exempel på det.
  Ha en skön fredag kära du och fortsätt och vara pajas och var stolt över det.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Sådär tänker nog alla ibland! Iallafall jag också!

  Happy Friday! Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Alla andra verkar ha en drös talanger medan jag liksom bara är... förstår dina funderingar.
  Jag älskar Så mycket bättre! Jag gillar Carola som sångerska men kan ha svårt för personen. Men hon har hållit en härligt låg profil i programmet och inte gjort det till Carola-show.

  SvaraRadera
 9. Jag tillhör också den där pajas-skaran... får ofta höra på jobbet att jag höjer glädjen där, och jag tillhör de som får till saker o ting väldigt tokigt ibland ;-) Kram o ha en underbar fredag //J

  SvaraRadera
 10. Vi är nog pajaser allihop... Jag tycker om pajaser och de har massor av goda kvalitéer!

  Så mkt bättre! Älskar det programmet jag med. Gillar att de bekräftar varandra och lyfter varandra! Lite skillnad mot alla ringa rösta ut bara den snyggaste o bästa får vinna! Det gillar jag inte.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Hur tänkte du nu, du är väl visst bra
  även om du är en rolig typ. Såna gillar
  vi ju!
  Stor kram/AM

  SvaraRadera
 12. Haha så tror jag alla känner! Det går ju lite upp och ner. Ibland tycker man att man inte är så pjåkig och ibland känner man att vad håller jag påååå med egentligen :-). Du äääär bra såklart!

  Kram och ha en fin helg!
  Malin

  SvaraRadera
 13. Hallå!!! Du är ju bäst!!! Love ya <3//G

  SvaraRadera
 14. Så tror jag att de flesta känner! Kram till dig. Ha en fin helg. Kram Stina

  SvaraRadera
 15. Kan ju va skoj å tänka i de där banorna och fundera på vad en skulle hitta på om man inte hade det jobb man har :-) Och visst vore det skoj å ha en talang av något slag.
  Kram.

  SvaraRadera
 16. Alla har vi något som vi är bra på.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 17. När jag läser att du är en pajas, så ser jag en glad sprallig tjej framför mig som njuter av att ha roligt. Någon som sprider glädje helt enkelt! Och det om något är väl bra!? :)
  Jag tokgillar också det där Tv-programmet. Så trivsamt!
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 18. Men hallå, jag känner inte dig, men jag tror att du är grym. Ha en skön helg:) Kram

  SvaraRadera
 19. Kan bara hålla med om det dom andra har skrivit om!
  Även om jag inte känner dig utanför bloggandet så tror jag att du har massor av bra egenskaper.
  Jag tänker att vi människor är lite rädda för att faktiskt stå för att vi ÄR bra. Till skillnad mot många av dom kreativa människor som syns och tar plats. Vi behöver träna på det allihopa=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 20. Sådana där tankar får jag också ibland, det är nog ganska vanligt.
  Hört många stora stjärnor som sagt att de bara väntat på att de ska bli avslöjade…
  Att kunna berätta om hur man tänker och känner är något bra, så där har du direkt ett bevis på något du är bra på!
  Önskar dig en fin helg med positiva tankar!
  Kram M.E

  SvaraRadera