söndag 11 januari 2015

Kanelbullar på tio minuterJag hittade bulldeg på rulle på Netto. Jag blev nyfiken och var klart tvungen att prova. Kanon att ha i kylen när det kommer oväntat fikabesök. Bara att ta fram smöra och strö kanel och socker på, rulla ihop och lägga bullar i formar. Grädda i ca tio minuter. Klart! 
Helt klart ätbara men det är mycket godare med bakat från grunden. Är man inte lika känslig som jag så är det en kanon nödlösning. Någon annan som testat?

Kram // A

13 kommentarer:

 1. Hej o god fortsättning på 2015. Hoppas ni alla får ett bra år. Nu känner jag att jag måste kommentera. Vad snälla ni är alla som kommit med kommentarer på bilden av Anette o mig. Jag blir uppriktigt glad o stolt. TACK. Så en sak till Anette, köp inga halvfabrikat för vi vet alla hur duktig du är på att baka och att du svänger ihop bullar eller kakor på "nolltid". Kram till er alla från Eva (Anettes mamma) o jag hoppas att vi kan ses igen på ngt event.

  SvaraRadera
 2. Har aldrig sett, men väldans smart.

  SvaraRadera
 3. Mums, men hembakat är bäst kram Diana

  SvaraRadera
 4. Smart, men jag vill nog helst baka :) Men perfekt om man inte har tiden till att stå i köket :) Kram

  SvaraRadera
 5. Ja jisses vad de kommer på!!! Men jag ska erkänna att jag köpt färdig pajdeg på rulle på Ica...och den var kanonbra :) Ha det gott. Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Visste inte att det fanns ens än gång.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Gud så smart, det måste jag inhandla.
  tack för tipset.
  kram Helena

  SvaraRadera
 8. Älskar halvfabrikat o mixar;) tack för tipset!! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag har inte testat dem, men jag har testat färdig pizzadeg men tokdiggade inte den (men det går när det krisar)... det måste ha varit typ bakpulver i den tror jag och inte bara jäst.

  SvaraRadera
 10. Jag har inte testat men gillar
  såna snabba lösningar på fikabröd.
  Tack för tipset.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 11. Inte testat men jag skulle lätt köpa det=))
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 12. Lät ju verkligen superenkelt, men som du säger så är det väl inte som hembakat, men duger nog vid oväntat besök. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 13. Så smart att ha hemma om man får oväntade gäster. Det är ju inte alltid man har tid att baka eller lust heller för den delen.
  Kram susanne

  SvaraRadera