onsdag 18 februari 2015

För (inte) så länge sen


Nu när vi tömt i köket så dyker en del gammalt och glömt upp. Kommer ni i håg, ni som inte är så jätte unga längre då vi hade fotoautomater som var så roligt att hoppa in i. Jag hittade en remsa på en ganska så ung Nettan....haha det var tider det. Kan ni se att det är jag, det är ju ändå inte hrmf så många år sedan. För egen del är det ju så här jag ser ut ända till jag tittar mig i spegeln och undrar vem tanten är som stirrar på mig.

Kram // A

13 kommentarer:

 1. Hihi, jo visst minns man dem! Och ofta blev man så besviken, jag lyckades alltid blunda, så till slut blev det alltid foton med uppspärrade ögon hoho!

  Du är ju jättefin på bilderna och nu också! Jag har minsann inte sett den där tanten du pratar om!

  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Kul att hitta när man städar ur :) Kram.

  SvaraRadera
 3. Det är så kul med automatbilderna, för man har med vänner som man tryckt in i en automat...hur kul som helst...och det var ju inte alls längesedan :)

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. När jag stod och väntade på mostern på centralen så såg jag ett fotobås. Tänkte att vi skulle hoppa in i det och ta lite fräcka bilder, men i detta fotobåset så fick man bara fyra likadana bilder... och i en fyrkant, inte avlångt. Skittrist ju! :)

  SvaraRadera
 5. Haha...jag har själv några bilder kvar från dessa automater :). Vansinnigt roligt är det i alla fall med gamla bilder. Man får sig en tur längs minnenas glada gata.

  Ha en bra dag!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Vilken tant? Trodde vi alla var ca 25-år- typ ;)).
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Fina! Trodde de var från i dag ;-) Kram J

  SvaraRadera
 8. Du är lika söt nu som då ;) tack för härliga dagar i Göteborg!!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 9. Ha ha ha... nostalgi på hög nivå!! Mina tjejkompisar och jag turades om att hoppa in och ut för var sitt foto, för att på det sista slänga oss in allihopa för att vara med på gruppbild... Helgalna bilder :) Men kul som tusan var det!! Om jag får säga det själv så är jag mig lik ..... not !!!!!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 10. Så söt! Vilka härliga bilder! Har flera sådana jag också! Kul!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Hihi..ja dom kommer vi ihåg. Nu blir man sugen att leta reda på sina gamla kort.
  Kram Petra

  SvaraRadera