lördag 7 februari 2015

Partylördagarna är i gång


Oj oj som det stormat denna lördag. Det var riktigt  kyliga vindar som smekte min kind när jag var ute tidigare idag. Men inomhus är det varmt och gott och tur är väl det.
Är jag ensam om att ha kollat in mellon ikväll? Nä det trodde jag väl inte. Nu är festen igång och det är ett party som jag gillar. Vad tyckte ni om kvällens bidrag? 
Jag säger Grattis till Jessica och Eric som gick vidare till finalen. Det var roligt att det gick vägen för fina Jessica. Jag tror nog hennes låt kan växa. Mannen min var bestämd om att låten lät precis som någon annan ....jag vet faktiskt inte.

Önskar er en fortsatt fin helg.
Kram // A

13 kommentarer:

 1. Det blev mellokväll här också :-) Ha en riktigt go kväll

  SvaraRadera
 2. Jag hejade på Jessica gillade hennes låt;) men har sett på dom sociala medierna att flera tycker som din man!!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Jessica, men hennes låt var såååå tråkig! Det var ingen överraskning att Saade gick vidare, han hade inte ens behövt sjunga utan bara visa sig på scen så hade småtjejerna röstat vidare honom...
  Jag tyckte bäst om ettan, ingen jättebra låt men tjejen kunde sjunga!

  SvaraRadera
 4. Jag/vi är inget fan av mellon, men vi kikade ändå. Nja, inga större hits av låtarna tycker jag. Ettan med Molly var nog bäst! Kram Kate

  SvaraRadera
 5. Jag såg inte Mello utan tillbringade kvällen på Annexet och kollade Dropkick Murphy´s.

  SvaraRadera
 6. Självklart tittade jag, men gillade inte låtarna... Det hördes att småttingarna i publiken hejade på Saade, men låten var ju inget vidare.
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Missade Mellon igår, men jag får nog spana in på svtplay. Kram

  SvaraRadera
 8. Jag håller med din man. Tyckte också att den var väldigt lik en tidigare låt. Snyggaste uppträdet och bästa låten hade vår Skånepåg. Heja Eric. Ha en skön söndag! Kram Anita

  SvaraRadera
 9. Jag somnade någonstans i mitten, så bra tyckte jag det va, he, he. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. Ja jag tittade men de sista åren har jag kommit på mig själv med att jag muttrar en del över hur dåligt det har blivit. Kanske hör till, för tittar gör jag ju ;-)
  Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 11. Jag är så tråkig att jag kollar nästan aldrig...Men det har varit en massa skriverier så jag har ju missat nåt verkar det som=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 12. Jag var tyvärr inte så imponerad av första delfinalen på Mellon.. Hoppas att det är bättre imorgon! :)

  SvaraRadera