Mat och bakmagasin inspirerar mig. Även om jag har lite svårare att följa och ta ut svängarna då det gäller mat. Det går fortare att bara köra på känslan. Vid bakning är det lättare att följa recept. Bakning är ju lite en kemisk process då allt ska klaffa. Trots att jag tittar mycket både i kokböcker och magasin så är jag dålig på att testa. Det får nog bli ändring på det, eller vad tycker ni? Experimenterar ni mycket i köket?
Ha en fin dag!
Kram // A
Jag läser ju mkt kokböcker och matmagasin, så då får jag ju rätt mkt inspiration genom det, och det använder jag gärna när jag kör mitt race i köket, och det gör jag rätt ofta. :-) Kramizz Laila
SvaraRaderaJag är för feg för att experimentera, borde helt klart börja våga mer jag med :)
SvaraRaderaJag experimenterar väldigt sällan, haha. Hemskt tråkig när det gäller mat och bak...Håll oss uppdaterade när du testar så vi får veta hur det går=))
SvaraRaderaKram Hannis
Jag följer ytterst sällan recept när det kommer till mat, jag tar lite av det som finns hemma och gör en egen kombo på det det, än så länge har det mesta blivit bra.
SvaraRaderaHa en fin dag
Kram Linda
Ha ha kul med samma bilder... Tänker ungefär lika?? Kram Stina
SvaraRaderaVåga är bra. Jag behöver också våga mer....vart kommer den där rädslan att misslyckas från? Och vad är egentligen att misslyckas....?!
SvaraRaderaKram Jennica
Älskar att läsa mat- och bakböcker och tidningar, är väldigt olika med att följa recept. Vid bakning alltid och vid matlagning sällan... ofta är det nåt man inte gillar eller har hemma vid matlagningen och då kör jag på känn.
SvaraRaderaKram J
Är som du! Dålig på recept men inte bakrecept:) Kram Pernilla
SvaraRaderaVi har många receptböcker men jag är urkass på att använda dem... Oftast kommer min inspiration från nåt jag sett på tv, sen googlar jag recept. Första gången gör jag nästan alltid exakt efter receptet men gillar jag det så gör jag ofta om det lite de andra gångerna.
SvaraRadera