Grillningen från i lördags var revben. Kanske inte så lätt att se på bilden. Det blev grymt gott. Jag kokade revbenen i saltat vatten i ca en halvtimme för att sedan läggas på grillen och kleta in i en super god glace. Min glace gjorde jag på.....
2 dl ketchup
1 dl flytande honung
2 dl muscuvado sirap
1/2 dl soja
Salt och peppar
Bara att blanda ihop.
Blir det fortsatt grillväder så testa, det blev mycket gott och sött precis som revben ska vara.
Önskar er en fin fin dag.
Kram // A
Mmm..grillade revben. Nu blir jag hungrig. Detta kommer jag absolut att prova.
SvaraRaderaHa en toppentisdag.
Kram Petra
Mums lät jättegott;) kram Gunilla
SvaraRaderaSå gott måste testas !
SvaraRaderaTack för tipset !!
Kram Sanna
Grillat, som jag längtar!!
SvaraRaderaKram Kajsa
Revben älskar killarna och grillas ofta här i svarta huset. Tänk att vi äntligen är där då grilloset ligger som en lützendimma över hustaken....Kramisar Tina
SvaraRaderaDet är ju jätte gott med tunna revben. Det brukar vi också grilla då och då! :)
SvaraRaderaSynd bara att det blir så kladdigt med glacen!
Jag vill ju äta med händerna och är jätte kladdig när jag ätit färdigt! ;)
Kram till dig!
Så gott! Måste tipsa maken....som grillar här hemma!
SvaraRaderaMums så gott. Härligt när denna säsong äntligen har börjat igen.
SvaraRaderaKram Mamma C
Revbenen blir så mycket godare när de förkokas I salt (eller är saltade från början). Jag har börjat göra så med mina revben till julen...
SvaraRaderaKram J