tisdag 21 april 2015

Grilltips


Grillningen från i lördags var revben. Kanske inte så lätt att se på bilden. Det blev grymt gott. Jag kokade revbenen i saltat vatten i ca en halvtimme för att sedan läggas på grillen och kleta in i en super god glace. Min glace gjorde jag på.....

2 dl ketchup
1 dl flytande honung
2 dl muscuvado sirap
1/2 dl soja
Salt och peppar
Bara att blanda ihop.
Blir det fortsatt grillväder så testa, det blev mycket gott och sött precis som revben ska vara.

Önskar er en fin fin dag.
Kram // A

9 kommentarer:

  1. Mmm..grillade revben. Nu blir jag hungrig. Detta kommer jag absolut att prova.
    Ha en toppentisdag.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Mums lät jättegott;) kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Så gott måste testas !
    Tack för tipset !!
    Kram Sanna

    SvaraRadera
  4. Grillat, som jag längtar!!

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  5. Revben älskar killarna och grillas ofta här i svarta huset. Tänk att vi äntligen är där då grilloset ligger som en lützendimma över hustaken....Kramisar Tina

    SvaraRadera
  6. Det är ju jätte gott med tunna revben. Det brukar vi också grilla då och då! :)
    Synd bara att det blir så kladdigt med glacen!
    Jag vill ju äta med händerna och är jätte kladdig när jag ätit färdigt! ;)
    Kram till dig!

    SvaraRadera
  7. Så gott! Måste tipsa maken....som grillar här hemma!

    SvaraRadera
  8. Mums så gott. Härligt när denna säsong äntligen har börjat igen.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  9. Revbenen blir så mycket godare när de förkokas I salt (eller är saltade från början). Jag har börjat göra så med mina revben till julen...
    Kram J

    SvaraRadera