torsdag 4 juni 2015

Apple Tv


Just nu är det avkoppling som står på mitt schema då jag är hemma. Nu i slutet av terminen är det ganska tufft och faktiskt stressigare är jag vill erkänna även om det känns både i knopp och kropp. Jag brukar säga att min kropp inte pratar så högt till mig att jag förstår vad den vill men just nu är den bara trött. Undrar vad den menar?!? Mitt huvud säger bara att hårddisken är full och minnet är överbelastat.
Därför håller jag så här hårt i fjärren till Apple Tv:n och mitt Netflix. Skulle kanske kunna koppla av i mitt grepp lite. Mannen är inte lika förtjust i just Netflix som jag då hans åsikt är att de endast visar gammalt..... Men gammalt är avkoppling för mig och just nu följer jag serien Arrow med spänning. Riktigt bra!

Kram // A

6 kommentarer:

 1. Arrow är bra;) snygga naglar;) var rädd om dig!! Kramis

  SvaraRadera
 2. Funderade på netflix ett tag men vi gick och skaffade tv-box istället med en hel drös kanaler. Jag tittar faktiskt inte så mycket på tv... värre då med datorn och mobilen. :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt och avslappnande att kolla på något gammalt,
  då kan man slumra lite också utan att missa något, haha.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Det som är skönt med att just titta på något man redan sätt är att man kan slötitta och det inte gör något om man inte hänger med!
  Ha en fortsatt skön och avkopplande kväll!
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Gillar Netflix här med. Finns mycket nytt och bra med. Fina naglar du har.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Tyckte som maken din förut bara gammalt men man hittar ju massor av bra att titta på! Och serier! Kram Pernilla

  SvaraRadera