lördag 25 juli 2015

Njuter ni?


Hur har ni det mitt i semestertider och så? Jag fick en fråga av mannen här om morgonen om jag var klar med min semester och längtade tillbaka till jobbet. För er som undrar varför denna fråga kom upp så vaknade jag på något sämre humör än vanligt.Hur kan det bara bli så ibland utan att man vet varför? Att man vaknar på ett himla taskigt humör bara så? Njä jag vet inte om jag längtar...jo jag saknar jobbet och det är faktiskt först nu efter fyra veckors ledighet jag tänker på jobbet över huvud taget. Jag njuter verkligen av ledigheten och av att bara vara men jag är kanske utvilad i knoppen nu då. Jag känner att jag sakta men säkert börjar ställa in mig på att återgå till allvaret.
Men än är det semester och jag tänkte njuta av det som är kvar. Jag har en känsla av att inför hösten så behöver jag all återhämtning jag kan få haha.
Jag vet att en del av er har varit i London och det börjar närma sig avresa för oss. Har ni några bra London tips till mig?

Kram // A

9 kommentarer:

 1. Oh, London! Jag ääälskar London. :)
  Matmarknaden är ett tips, Borough market. De har både lagad mat och råvaror från typ hela världen.
  Har du varit i London innan? Om inte så är där en hel del "turistmåsten", men man hinner inte med allt på en resa så prioritera sånt som intresserar dig. Towern gillade jag, samt national galleri och british museum (towern kostar, de andra har gratis inträde)...

  SvaraRadera
 2. Tyvärr inga London tips...
  Jag njuter också av semestern...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vi har bott på fina, fräscha Hoxton, extremt trevlig personal och god mat, snyggt hotell. Men vi gillade inte frukosten, påse på dörren, annars kanon. Utflykt; bara gå och kolla överallt! Och åka buss..: )

  SvaraRadera
 4. Japp, jag njuter för fullt, men önskar att vädret kunde vara lite bättre.
  Nope, tyvärr inga London tips.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Min gårdag slutade ungefär din började häromdagen. Man kan liksom inte rå för det. Det bara blir så ibland. Jag har inte varit i London sen -89 så jag kan inte tipsa om nåt bra. Jag skulle gärna åka tillbaka dit.
  Ha en skön lördag kväll.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Vi brukar ta kanalbåten istället för t- banan. På Primark kan du fynda billigt.
  Köp hem Pimms som du blandar med Sprite ( 1 del P , 3 delar Sprite) lite apelsin-, citron- och gurkskivor- supergott!!!! Have a pleasant journey!
  Kram Stina
  PS gillar du Shakespeare är the Globe ett tips Ds

  SvaraRadera
 7. Jag brukar tipsa om St Katherine's Docks. En supermysig marina inne i stan i närheten av Tower Bridge. En riktigt mysig oas med restauranger och några butiker. En av mina favoriter i London. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Åh, London har vi inte varit i på evigheter och hur många gånger vi snackat om att ta oss dit igen vet vi inte ens:) Hoppas ni får en fin tur dit i alla fall!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Vad kul med en London-resa! Jag har aldrig varit där på sommaren, men många vårresor har gått dit. Kram J

  SvaraRadera