söndag 12 juli 2015

Sköna söndag


Ytterligare en vecka går mot sitt slut. Veckorna rullar på. En del av er är mitt i semestern, en del har nyss börjat och en del har kanske redan haft sin semester. Jag är i halvlek kan man säga nästan. Jag njuter av att bara vara...ute eller inte...strunt samma. Bara att få ta dagarna som dom kommer. Badat i havet har jag inte gjort om inte ett dopp av tårna räknas haha. Inte så varmt brrr. 
Nu har det börjat bli dags att ge mig ut och röra på mig, lätt att glömma bort det där. 

Önskar er ett gott slut på veckan.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Fortsätt njuta av din semester! Snart är vardagen tillbaka och semestern är historia. Det gäller att fånga dagen =) Kram

  SvaraRadera
 2. Jag passade på att doppa mig i helgen som gick, förra helgen alltså. Då när det var tropisk hetta....då badar jag! :) Nu...nix! Nu är det ju mer höst än sommar.....hoppas sommaren kommer tillbaka snart!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Röra på sig... under semestern? Bara för att fylla på sprit- och matförrådet. ;)
  Min semester är slut nu... Ja, ska jag vara petig så tog den slut i fredags, sen har jag haft ledig helg. Men imorgon är det allvar. Buhu!

  SvaraRadera
 4. Det är så skönt med semester, så synd bara att den går så fort..
  Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 5. Härligt med semester och det bästa är att man kan ta dagen som den kommer. Här är första veckan redan slut... Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Det bästa är nog att inte hänga upp sig på det tråkiga vädret utan att försöka göra det bästa av det... Jag har precis påbörjat semestervecka två av fem och njuter för fullt!
  Kram J

  SvaraRadera