fredag 17 juli 2015

Trygghet i en liten boxÅret var 2008 då jag tog steget att läsa till lärare/förskollärare på högskolan. Från att ha jobbat sen gymnasiets slut tänkte jag att nu ska det hända något, nu eller aldrig. Nu i efterhand är jag så stolt över mig själv att jag gjorde det. Jag är inte jätte känd för att gå utanför min lilla box haha. Vi var ett gäng i blandade åldrar som hänge ihop under de åren vi pluggade och det var verkligen en super rolig tid. En del av oss har försökt att hålla kontakten. Här om dagen träffade jag denna toka som jag inte träffat på två år även om vi pratat via sociala medier under de åren. Känslan när man träffas efter en lång tid och det känns som i går är mäktig tycker jag. Tokiga är vi och super trevligt hade vi.
Tack för en kulig dag Ida! (och sorry att jag inte har fått ett okej av dig att lägga ut bilderna mohaaaa)

Jaja jag bjuder på detta bara för att det är fredag.
Kram // A

10 kommentarer:

 1. Ser ut som ni har kul iallafall, roligt att det funkar så med vissa, vissa får man anstränga sig så med ..kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Högskoleåren är verkligen en rolig tid och den bär man med sig hela livet, tror jag. Visst är det härligt med kompisar som man inte behöver träffa dagligen för att det ska funka!
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Bra gjort! Sådana som du behövs! Kul att träffa gamla kursare! Jag träffar mina allt för sällan. Ska nog ta o bjuda hem dem.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ja det går inte å ta fel på att ni hade roligt :-)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att behålla kontakten! Jag är urkass på det, men egentligen har man ju tiden till en fika lite då och då.

  SvaraRadera
 6. Ja det ska du verkligen vara stolt över. Många pratar om att göra det o det men blir inte färdiga till det. Jag känner en tex (din mamma). Bra gjort o fortsätt att hålla kontakt med roliga vänner. Kram Mamma

  SvaraRadera
 7. Hahaha....Du är ju störtskön!
  Ha en jätte fin helg.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Kul att ha kvar kontakten med sina kurskamrater.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 9. Du är ju helt underbar !!!
  Och det är härligt att ha kontakt kvar med kursare man gillade ... Även om det inte är ofta man ses :)
  Ta hand om dig
  Kramisar

  SvaraRadera