fredag 21 augusti 2015

Byta karriärKan ni känna igen känslan när man står och pratar med en en annan person och det känns som man pratar med en badboll.......tom....inget innehåll......bara luft. Jag pratar inte om olika grader av smarthet utan när det absolut inte går att nå fram till en person.
Jag skulle gärna vilja vara psykolog, jag vill bli klok på folk. Varför har vi det beteendet vi har och varför passar vissa ihop och inte andra. Jo....jag förstår att vi är olika men då vi pratar samma språk hur kan det bli så konstigt ibland? Blir förresten legitimerade psykologer klok på folk? Det skulle jag vilja veta......  Denna frågan kommer jag inte klura ut just nu känner jag så jag tar den med mig och kanske släpper jag den för ett tag.
Nu är det ju fredag och det gillar jag, alla gillar det inte och jag accepterar att vi alla är olika som individer även dom som känns mest som "hallå badboll".

Kram // A

11 kommentarer:

 1. Ja visst är det märkligt det där med personkemi. Bänken hittade jag efter att ha googlat på Jula. Den kostade endast runt 300:-. Ha en fin helg! Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag Älskar Fredagar, bästa dagen att jobba på, bästa kvällen att mysa på, och känslan att man har två lediga dagar framför sig!! Bättre kan det ju inte bli. :-) Kramizz och ha en superFredag/Laila

  SvaraRadera
 3. Kemi kär vän, kemi... : ) Samma som styr varför vi dras till/attraheras av någon... pure kemi! : )

  SvaraRadera
 4. Det är ett väldigt spännande ämne. Jag hade också vilja vara psykolog eller beteendevetare.
  Ha en underbar fredagkväll Anette.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Ja du, roliga funderingar, mycket intressant.
  Känner också så ibland, blir nästan irriterad på folk som inte visar intresse när man pratar med dem, verkar ju för sjutton som om de inte lyssnar!
  Fredag är inte fel, alltid mysigt även om man är ledig konstig nog.

  Ha en fin helg nu, kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag har dåligt med tålamod för idioter. ;) På jobb stöter man på en hel del... (sk kollegor då alltså, inte vårdtagare)

  SvaraRadera
 7. Jag hade tänkt söka in till det på högskolan.
  Men betygen räckte inte enda fram.
  Man måste ju ha topp i allt!
  Men lika glad är jag ändå! :)
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Ha en fin helg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Har en på mitt jobb som jag känner så för. Jäkligt irriterande!!!

  SvaraRadera
 10. För att bli en bra psykolog tror jag att man måste ha en del i bagaget och en livserfarenhet samt stor empati, hög EQ! Sen att kunna tänka utanför boxen.

  Vissa borde byta karriär men det är inte alltid de inser det själva!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 11. Det är inte bra att stanna kvar i den känslan för länge. Man behöver komma ur den på något sett innan man befäster den mer och mer. Du lever ju här och nu. Kram på dig! Pernilla

  SvaraRadera