lördag 1 augusti 2015

Harmonisk dagDagarna går fort. Nu är de lätträknade de där då vi inte behöver tänka på något som tid, datum eller annat. Att bara ta dagarna som dom kommer. Semestern har nått sitt slutmål. Jag har haft underbart sköna lediga veckor. En semester då inte allt för mycket varit inplanerat. Det är nog den skönaste semestern på länge faktiskt. Dagen idag har gett mig nagelfix, bebismys och en lätt sallad till middag. Klöddigare än så behöver inte en lugn och fin dag se ut för mig. Harmoniskt så det förslår. 
I går var jag och mannen på bio, vi såg Mission Impossible 5.......så bra. Spännande och rolig på samma gång och lite svenskt på det. Att rekommendera.

Jag önskar er en fortsatt fin helg.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Jaa, jag funderar varje år efter semestern hur jag ska orka med vardagsstressen men jag brukar komma in i det rät snabbt. Skönt med nagelfix och snygga blev de. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Det är härligt att ha semester, och jobba måste vi , så uppskattar vi ju ledigheten så mycket mer... Ses snart kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är nöjd med semestern!
  Jag har inte sett ettan, tvåan, trean eller fyran... man ska kanske börja med dem? :)

  SvaraRadera
 4. Låter underbart! Harmoni är en Lisa för själen. Snygga naglar, vackra händer.

  Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Det låter ju som en alldeles förträfflig semester, skönt att bara få köra på gehör! Här är också semestern slut för oss båda, dags att ta tag i verkligheten igen (och drömma sej bort till nästa ledighet:)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Snygga naglar. Och MI5 har vi ju tänkt se... Kram J

  SvaraRadera