onsdag 5 augusti 2015

Sommar och sol


Grattis till er som har semester i alla fall ni som är i Skåne. Jag är så glad för er skull. Nu har sommarvädret verkligen kommit och det är ju härligt. Faktiskt så är det skönt även om jag börjat jobba. Jag har ju möjlighet att vara ute och det är lite lättare att stiga upp på morgonen när man ser solen som vill komma upp mellan trädtopparna. Passa på att njuta av vädret. 
Jag har endast jobbat ett par dagar och är redan helt slut. Detta blir nog jätte bra eller hur? Jag känner mig så optimistisk 😊 

Kram // A

12 kommentarer:

 1. Visst är det underbart att vi äntligen fått lite värme!
  det är tröttsamt de första dagarna efter semestern.
  En bekant till mig har som regel att alltid komma tillbaka till jobbet på en Torsdag. Då blir den första veckan jätte kort! :)
  Smart va!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Visstä'r det härligt att det kommit lite värme:) Jag tror vi har många fina sensommarkvällar kvar att njuta av! Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Ja det är skönt med lite värme, så hoppas vi på en fin höst!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Verkar som om du haft en bra semester med London och allt:-) Själv börjar jag jobba på måndag. Några dagars ledighet kvar alltså:-) Avslutar i Stockholm!
  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Ni ska får en presentation om mig och jag ska ändra på det i min blogg också. Jag är en mamma, fru som är 44 år och har två barn. Jag är sjukpensionär och lever på sjukbidrag. Vi bor i en villa på landet med skog och sjö. Egen mark. Har en sysselsättning genom kommunens pyskatrin. Är där några dag där. Trivs väldig bra där. Mina intresse är: familjen, hälsa, djuren, hundarna, hästarnar, segling, träffa nya människor, pysslar, vara kreativ m.m. Är det något ni undra över så hör av er. Har det till godo!

  SvaraRadera
 6. Japp var i Skåne igår och njöt av det fina vädret. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Jag var osmart och började jobba min långa vecka, den med 50 timmar. Min kollega var betydligt smartare och tog den där vi jobbar 20... Men men, snart är allt tillbaka till det vanliga. Buhu!

  SvaraRadera
 8. Vi njuter och solar och badar och andas och älskar detta vääääääder! : )

  SvaraRadera
 9. Ja, visst är det tur att sommaren kom när man börja jobba! Varit fint här uppe också och jag hoppas det fortsätter i helgen så jag får njuta lite.

  Ha det toppen !
  Kram Kia

  SvaraRadera
 10. Ja visst är det typiskt att sommaren kommer sista semesterveckan... men bättre sent än aldrig. Och som du säger så är det faktiskt lite bättre att komma upp och iväg när man ser solen på morgonen. I dag suger jag ur sista semesterdagen, på måndag är det vardag igen.... Med blandade känslor såklart!
  Kram J

  SvaraRadera
 11. Jag kramar ur de sista strålarna av solen nu min sista semesterdag och det är just tanken på att jag kan va utomhus nästa vecka, som gör att det känns ok att solen är på G och jag ska börja jobba...
  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 12. Jaaa nu ere verkligen Sommar ♡ ...
  /Semesrkramar från mig!

  SvaraRadera