torsdag 3 september 2015

Tillfälligt avbrottMed mitt nuvarande arbete blir jag trött i huvudet efter en arbetsdag, något som jag inte är van vid i mitt tidigare arbetsliv då det var kroppen som var trött. Jag känner mer och mer att jag behöver rensa tankarna för att kunna koppla av och sluta jobba då arbetsdagen är slut.  Ett avbrott i allt tänkande är absolut bäst för mig då jag ger mig ut i naturen. Gärna på en promenad och gärna så att flåset kommer fram (vilket inte är så svårt). I bland möter jag en och annan kompis, visa är vackrare än andra. Undrar om Bambi här också har ett avbrott i sitt tänkande,  det ser i alla fall rogivande ut.

Hur rensar ni era tankar?

Kram // A

8 kommentarer:

 1. Vet precis hur det känns :) Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Det är skönt att promenera och låta tankarna flyga fritt kram

  SvaraRadera
 3. En promenad vid havet får alltid mig att koppla av. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Att gå ut och gå i naturen eller sätta sig på en filt på stranden, det är tankerensande och skönt på en gång. När det har varit fina dagar i sommras och det varit jobbigt på jobb, så har jag kört till stranden för 30-40 minuter på lunchen, man blev nästan som en ny människa när man kom tillbaks på eftermiddagen

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Promenader o naturen är bra för mentala pauser. Jag går ofta ut med kameran... rogivande! Söt Bambi!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Jag brukar t.o.m göra det på lunchen.
  Det gör stor skillnad.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Just nu är det när jag är i skogen och plockar blåbär, annars är nog träning bästa tillfället för rensning av jobbtankar och kanske även andra tankar som kan ligga och gro.
  Kram.

  SvaraRadera