lördag 10 oktober 2015

Energi sökes


Sitter här och försöker värma mig med en kopp av mitt nya te med smak av körsbär. Det får mig att minnas den där saften som jag älskade förr. BOB blandsaft som smakade just körsbär och finns tyvärr inte mer. Samtidigt försöker jag samla energi till att komma till skott, känner mig mest som en urvriden wettex. Tänkte jag skulle ta mig till grannkommunen och köpa lite färg. 
Nä kom igen nu Nettan!

Har ni energi över så tar jag gärna emot.
Kram // A 

13 kommentarer:

 1. Håller med dig Bobs saft med körsbärssmak var bäst. Här sitter jag också med te - en ny sort jag hittade igår. Fin helg! :-)

  SvaraRadera
 2. Du kan få låna lite av mig har putsat fönster, dammsugit soffor o golv , rensat fläkt , torkat köksluckor, tvättat , långpromenad o nu undrar jag vad jag ska ta tag i nu,,, får se kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Hos mig stavas tröttheten HÖST. Är inte förkyld men har ändå ingen större energi för att göra något extra.
  Tror det enda rätta är att göra som du förhoppningsvis gjorde.. tog dig iväg till grannkommunen. Man blir ju inte direkt piggare av att bara ligga i soffan ;-) även om det är jäkligt skönt.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Har tyvärr ingen energi över alls. Känner mig också som en urvriden trasa idag. Det verkar som om många drabbats av denna hösttrötthet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Sorry, jag sitter här i soffan och försöker hålla mig vaken... Men jag kommer nog kasa ner ett litet tag innan jobb. ;)

  SvaraRadera
 6. Hoppas du kom iväg och köpte färg.
  Ha en bra lördagskväll.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Jag gör inte många knop på hösten. Måste komma igång med träningen så piggnar jag kanske till. Färg, vad ska du måla?

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. haha ja du det är bara att resa sig och ge sig iväg så kommer nog energin, hoppas den kom:) Kramis

  SvaraRadera
 9. Här har du en till som söker energi!!!! Jag har ingen energi alls, har nog aldrig varit så trött någon höst som jag är nu. Min medicin är att sova så mycket som det går!! Göra så lite som möljligt, fast det är mycket som lockar ♥

  kram Carola

  SvaraRadera
 10. Igår hade jag energi. Idag var det lite sämre med det. Men man kan väl få ha såna dagar också. Tillåta sig att inte göra nåt särskilt. Behöver inte vara på tå jämt.
  Ha en skön söndag kväll.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 11. Jag har en massa energi efter semester, men kan nog inte dela med mig eftersom den ska räcka fram till jul.

  SvaraRadera
 12. var rädd om dig vännen !!! lyssna på kroppen , det gjorde inte jag och se hur det gick…
  Kram

  SvaraRadera