måndag 26 oktober 2015

Höstlov


Här hemma inleder jag veckan med en ledig dag. Jag har tagit ledigt för att killarna har lov och de ville faktiskt att jag skulle vara hemma. Även om de kanske inte bryr sig så mycket om mig tror jag att känslan av att någon är hemma känns ganska skönt fördom även i den åldern. Vi skrotar bara runt och njuter av att det är en toppenfin höstdag i dag. Resten av vecka får de klara sig själv. Nu är ju mina killar stora så det är inga problem men det är ganska mysigt att vara hemma tillsammans då det är lov. Jag skulle behöva fler semesterdagar tror jag visst. Då hade jag  art ledig varje lov..... Man kan ju alltid drömma, eller hur?

Kram // A

9 kommentarer:

 1. Ja, det är så skönt att det är höstlov. Då får jag ägna mer tid åt min dotter och så har vi sovmorgon hela veckan. Love it!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 2. Ja semestern räcker då inte speciellt långt om man ska försöka vara ledig på loven.
  Tur mina också är stora nu och klarar sig själva.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Man önskade alltid att vara ledig när barnen hade lov och nu har man lite dåligt samvete. Men Anette, jag säger det nu och jag har sagt det innan, en lösning är ju att du går in o jobbar i skolans värld. Kramar på er.

  SvaraRadera
 4. Ja, det vore toppen med mer semester. Det är ju så mysigt att vara ledig när barnen har lov. Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Fler semesterdagar hade jag med önskat;) kramen

  SvaraRadera
 6. Härligt att vara ledig samtidigt som barnen även om de är stora och klarar sig själva.Jag skall själv vara ledig på torsdag, och det trots att mina också är stora och klarar sig, men både jag och de uppskattar att man är hemma samtidigt. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 7. ja hade ledig dag i dag och har tagit sem tors fred för att vara me barnen känns bra oxå även i fall man inget direkt gör.

  SvaraRadera
 8. Här är det också höstlov för äldsta men så synd att förskolan har studiedag imorgon så jag måste vara hemma ;-)

  kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Vilket läckert foto du har till dagens inlägg! :-) Så trevligt att vara hemma en dag med barnen. Som du skriver så uppskattar de det. Fin ny vecka till dig. :-)

  SvaraRadera