måndag 21 december 2015

Julfeeling


Fjärde advent har passerat och jag har endast två dagar kvar att jobba och det känns helt okej. Julkänslan lyser med sin frånvaro men jag har inte gett upp hoppet om den.  Jag vet att den kommer. Vi var och köpte gran i går, en jätte fin en och ikväll tänkte jag att vi skulle pynta den och då tror jag att julkänslorna slår till med buller och bång. Tror inte ni? För visst är det super mysigt med doften av gran inomhus. Familjen tomte har letat sig fram från jullådan men för övrigt kör jag aningen sparsamt med tomtarna i år. Hur tomtar ni?

Nu kör jag igång måndag.
Hänger ni på?
Kram / / A   

12 kommentarer:

 1. Det är supermysigt med granen inne, hoppas din julfeeling hittar hem, min är fortfarande ute och lallar någonstans, får se om jag hittar den :) Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna tro att den kommer med buller och bång, men det känns inte så just nu. Men hoppet är det sista som lämnar människan ;)
  Ha en bra start på julveckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Du kanske har sett hur jag har "tomtat", hihi...
  Ingen snö...ingen jul feeling...så är det ;)
  Vi har ingen gran heller...har ingen plats, så jag har helt enkelt hängt vita kulor i en stor blomväxt, haha...det går det med ;)
  Bia

  SvaraRadera
 4. Känslan den kommer. Pyntar inte ihjäl mig. Lite lagom så där. Granen har vi inte klätt än. Lite snö skulle sätta piff på julen.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jag tomtar på precis som vanligt. Tänker att mina stora barn kanske uppskattar det. Julfeelingen kommer smygandes faktiskt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. I år kör vi pyntning light, det blev inte ens en julgran. Men äsch, jag brukar ändå städa bort det i mellandagarna och det blir mindre jobb såhär. :)

  SvaraRadera
 7. Så mysigt med gran och juletider... här kommer inte en tomte över tröskeln, om det inte är så att barnen har pysslat ihop någon.
  Han en fin kväll!

  SvaraRadera
 8. Jag har verkligen ingen julfeeling alls i år;) kan vara för jag jobbar i jul... Kram

  SvaraRadera
 9. Inte många tomtar framme här heller utan lite sparsamt med julpyntet.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Vi tog in granen i fredags och julkänslan inföll med en gång även om jag inte hunnit göra allt jag skulle. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 11. Här är granen på plats men tyvärr inte julkänslan... då å då kommer den!
  Sista jobbdagen imorgon
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 12. Julstämningen kommer helt klart med granen! Men vi har ju förstås Kungsgran och den doftar ju inget alls. Enda nackdelen med den. Kanske kan man hitta nån doftspray...

  Önskar dig en god jul!

  Kram Lena

  SvaraRadera