fredag 1 januari 2016

Årets första


Årets första dag har varit lugn och skön. Den startade i partystass med ett gott gäng, god mat och goa skratt. Efter några timmars sömn, utvilade och redo för att kicka i gång 2016 har dagen gått i en sengångares hastighet. En del av oss startade dagen med pizza och för en del blev det en lunch. Är ni fler som käkat pizza idag? Jag hörde på TV att det var den vanligaste maten just idag haha. En del svart dricka i soffläge och några avsnitt av Heroes har det också blivit.....tror jag fortsätter så.
 Ganska mys faktiskt. 

Önskar er en fin start på ett nytt år.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Låter precis som en underbar Nyårsafton.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Här kör vi också en soft dag, dock utan pizza. Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Hej på dig du glada tös! Halkade in på din blogg för någon månad sen och numera är jag en trogen "följare". Blir så glad på något vis av att läsa den, skrattar tyst ibland och faktiskt högt ibland åt vad du delar med dig av. Vem vet kanske har vi setts i vimlet på gatorna i Lund (som är min hemstad)! Typisk middag för vår familj idag är potatismos med köttbullar och rårörda lingon. Har liksom riktigt sug efter det, liksom mycket dricka (alkoholfritt, hihi). Önskar dig ett härligt och fint 2016!

  SvaraRadera
 4. Ingen pizza här heller...men köttbullar och mos, mums !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Jag hade en annorlunda nyårsafton själv med matförgiftning, men mår mycket bättre idag! Så nu kan detta år få kickas igång! God Fortsättning!!

  SvaraRadera
 6. Låter som en bra start :) japp pizza blev det här kram

  SvaraRadera
 7. God fortsättning! Trots en mycket lugn nyårsafton så var vi jättetrötta på nyårsdagen.. men vi startade ändå med att se En man som heter Ove på bio och sen fick resten av dagen i ultrarapid som den ska.... ingen pizza dock ;-)
  Kram J

  SvaraRadera