måndag 8 februari 2016

Hårkoll


Då någon av mina tråkigare dagar infaller (inte idag dock....tjenare det är ju måndag) blir jag påmind om att jag inte riktigt blir nöjd med mitt hår då jag går till frissan. Min frisör har nyss fått en liten pojke och jag är så glad för deras bebylycka. Söta dom! Hon är då hemma och tänker inte alls på mitt hår (kanske tur när jag tänker efter). Jag tycker att det blev något gult när jag besökte en annan frissa nu sist. Jag vill inte vara gul i håret. Känner att jag är alldeles för gammal för att se ut som jag själv mixtrat med den blonda färgen som jag gjorde i mina tonår. Men nu är lägget som det är. Vad göra? Matrix är ett märke på hårprodukter som jag gillat länge. Deras silverschampo använder jag just nu mot de gula tonerna och jag tycker att det hjälper. Då håret blir aningen torrt av schampot kör jag med ett repererande balsam efter och givetvis deras hårspray som jag använder varje dag. Ett spray som jag använt varje dag de senaste tjugo året. Kanonbra. Jag borde bli sponsrad av Matrix haha. Eller hur? Vilka problem det finns och jag är garanterat ensam om dom.

Kram // A

9 kommentarer:

 1. Detta hår är nog ett problem båda till och ifrån för oss kvinnor.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Usch, vad jobbigt när man inte blir nöjd, tycker du ska gå tillbaka.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Gul i håret är inget kul kram

  SvaraRadera
 4. Använder so long damage och älskar de produkterna.
  Gå tillbaka och säg att du inte är nöjd. Jag älskar att gå till min frisör då jag inte längre behöver säga så mycket utan han vet vad jag vill ha och ändrar vi lite så är det i lagon takt så jag hinner med ;)

  SvaraRadera
 5. Skratt* Det är därför det är skönt med det kortklippta och du borde absolut bli sponsrad!! ;)
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Detta hår, man har alltid haft det men ändå ska det vara så svårt att få rätt på det. :)

  SvaraRadera
 7. Visserligen ett lyxproblem av stora mått men det är jobbigt att byta frisör...

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Ska till frissan på måndag! Så skönt!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Håller med, de där gula blonda tonerna är inte så värst snygga. Men vilken tur att silvershampot hjälper. Det är så viktigt att hitta en frisör som man trivs med. Kram J

  SvaraRadera