måndag 15 februari 2016

Raggisar och skrot


Alla som tycker att helgerna går alldeles för fort räck upp en hand.
I går kväll satt jag nästan och kände en liten dimma av ångest av att den redan var slut. Jag älskar ju inte måndagar i alla fall inte på söndagskvällen.  När dagen sen kommer så känns det ganska okej faktiskt.  Det är ju härligt med en helt ny oöppnad vecka. Just nu har jag kommit inne en period där jag bara älskar att gå omkring här hemma och skrota på helgerna. Jag sa till  mannen att vi får nog planera i almanackan skriftligt om det ska hända något annat haha.
Jag har en vision och en förhoppning att nu när det bara blir ljusare och ljusare då kommer lusten att vara lite mer "rolig" och social tillbaka. 
Nu tillbaka till jobb för att möta alla goa föräldrar för lite föräldramöte.  Det är ju socialt om något......kul brukar vi också ha.

Trevlig måndag.
Kram // A  

11 kommentarer:

 1. Ja det är bra mycket enklare nu när ljuset är tillbaks. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Hemma på min gata dåsas det runt i raggisar oxå, så himla skönt.

  SvaraRadera
 3. Bor gärna i soffan med filt o raggisar. Väntar på att energin ska återvända!! Kram

  SvaraRadera
 4. Ja dessa helger försvinner alltid för fort. Men bara tisdagen är avklarad så är nästan veckan slut... Kram

  SvaraRadera
 5. Brukar bli enklare ju ljusare det blir :)
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Vi skrotade också bara i helgen, jag med yogabyxor och raggisar.. Byxorna är skönaste investeringen... ;) Det sociala livet återvänder med ljuset! Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 7. Jag älskar att bara vara hemma och skrota omkring, men något kul vill man ju ha att se fram emot såklart :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. För oss känns det snarare som att vi bara stryker och stryker i kalendern och har gjort sen denna månad började...pga sjukdomar som avlöser varandra :/

  Kram

  SvaraRadera
 9. Ibland kan det vara skönt att skrota omkring och inte ha något inplanerat tycker jag ;)
  Men för vår del känns det som vi sen februari började bara har fått stryka och stryka i vår kalender...trist men men halva vabruari kvar, sen hoppas jag på ett friskare och roligare liv haha

  Kram

  SvaraRadera
 10. All ledig tid försvinner på tok för fort. Sen är jag urkass på att få tummen loss så minst hälften av det på to-do-listan blir liksom inte av.

  SvaraRadera
 11. Jag är också en hemmaskrotare, älskar att skrota runt hemma i mjukiskläder ;-) Men det är rolig när det händer nåt annat också.
  Kram J

  SvaraRadera