tisdag 12 april 2016

Dagens tipsI söndags ställde vi till med lite kalas här hemma då det är någon som blir ett år äldre enligt almanackan i morgon. Tänkte dela med mig till er av lite bilder på det våra gäster blev bjudna på. Vi bjöd som en lättare brunch. 
Vanligtvis brukar jag vara ensam i köket då det vankas kalas men just denna gången hjälptes vi åt, jag och mannen. Med två arbetsledare och två drivande (haha) individer i köket enades vi till slut. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, jag har oftast en plan och en glasklar bild på hur resultatet ska bli. Samtidigt vill jag inte tacka nej till hjälp. Jag förstår bara inte att inte min älskade man efter nitton år som gifta fortfarande inte kan läsa mina tankar haha. Summan av kardemumman så var detta i alla fall vad vi åstadkom. 

Dagens tips: Prata med varandra. Det är mycket lättare än tankeöverföring. Den funkar endast ibland.

Kram // A 

4 kommentarer:

 1. Det var så gott!!! Som alltid när du fixar i köket;)
  Pajen säger bara MUMS!! 👍Kram o tack för i söndags

  SvaraRadera
 2. Ser mycket smarrigt ut alltihopa.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Ser gott ut! (Och kan hålla med om att kommunikation underlättar mycket här i livet ;))

  SvaraRadera
 4. I dag ör det i alla fall rätt dag så stort Grattis till dig!! Vad gott det ser ut...

  Sv; ICA-klassiker!! Som Ica-kortkund kan man vara med och köra klassikern på ett lite annorlunda sätt. Man cyklar, simmar, springer och skidar men på sina egna villkor. Man har ett år på sig att utföra alla delar med några veckor per gren som det finns varianter på.

  Kram o ha en härlig dag

  SvaraRadera