Kycklinggratäng med chips
900 g kycklingfilé
3 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
1/2 brk mangochutney
Grillkrydda, salt och peppar
100 g chips
ev. riven ost
Skiva och bryn kycklingen tillsammans med grillkrydda. Lägg i en form. Vispa grädde och blanda i övriga ingredienser. Häll över kycklingen och toppa med chips och riven ost. Servera med en sallad och kokt ris.
Kanske kan detta vara ett festligt middagstips inför helgen.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kram // A
Det kan ju bara bli bra när chips finns med i bilden! 😉 Kram Camilla
SvaraRaderaDet låter som nåt man måste prova! Med chipsen!
SvaraRaderaKram Jenny
Krispigt och gott. Jag har ett liknande recept fast med fisk. Kraaam Pia
SvaraRaderaÄr på riktigt lite skeptisk till snacks i mat... Men älskar det i skål! Har även sett recept tidigare på gratäng med ostbågar i....
SvaraRaderaKram J
Mums så gott, måste nog testas.
SvaraRaderaKram Mamma C
Det där lät spännande med chips. Har jag aldrig sett tidigare!
SvaraRaderaKram Anna
Jag har ett liknande recept sparat i mobilen o har tänkt det måste jag testa och ja nån gång kanske det sker .... Kram
SvaraRaderaMen det här måste jag testa med ungarna i veckan. Tack för tipset.
SvaraRaderaHoppas du har en skön söndag.
Kram Petra