tisdag 3 maj 2016

Lackat och klart
Så länge jag kan minnas  har jag gillat lack. Trenderna har varit varierande med färg, form och längd på mina tiokompisar. En ganska lång period i mitt liv var det genomskinlig lack och korta naglar som gällde. Mycket på grund av att det i mitt yrke inte har varit passande med längd och färg på naglarna. Men en välvårdad naturell nagel kan vara riktigt snyggt tycker jag. Just nu har jag snöat in mig på mer jordnära färger och i mitt nuvarande jobb kan jag ha både färg och form under kontrollerade former. Jag köper gärna Essie lack då jag tycker de har en bra pensel och hållbart lack. Ett stort plus är att de har hur många olika färger som helst att välja på också. Vilken nageltyp är du?  Väljer ni färg efter säsong?

(Jag köper mina lack till fullpris och är alltså  inte det minsta sponsrat....tyvärr)

Ha en underbar dag, här skiner solen redan.
Kram / / A 

9 kommentarer:

 1. Jag får ju inte ha målade naglar på jobb, men målade tånaglarna i går använde Essie cerise tår har jag nu ;) kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Essie har jag aldrig provat. Det får jag ta och göra. Gillar den brunaktiga färgen. Görsnyggt!
  Ha en bra tisdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag har varit och fixat mina naglar annars är de hemska... Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Här går det i vågor med målade naglar. Men jag tycker det är snyggt med välvårdade och målade naglar. Men just nu går mina bara av i ett kör. Snyggt med jordnära färger.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Snygga färger där....jag fixar väldigt lite med mina naglar, får ju inte ha varken längd eller lack på jobbet. Om jag hade haft annat jobb hade jag absolut fixat naglar på salong, tycker det är såå snyggt! Kram J

  SvaraRadera
 6. Snygga färger! Gillar också dova naturtoner. Men mer o mer har jag börjat med roliga färger. Lite kortare naglar. För tio år sedan var det långa lite fyrkantiga med fransk manikyr.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Jag skulle gärna gå å göra mina naglar... Men annars är jag nog mer säsongare på färger
  Gillar också Essie

  Kram

  SvaraRadera
 8. Älskar lack. Färg efter säsong blir det någorlunda i alla fall.Har du testat OPI lack? Föredrar du essie framför dem?

  SvaraRadera