måndag 20 juni 2016

DiggilooVilken show och vilken kväll. I går kväll tittade vi på Diggiloo på Gothia Towers Theatre i Göteborg. Med tanke på vilket väder vi hade i Göteborg är jag glad att vi var inomhus. Det är ett så himla trevligt koncept och ett artistaarangemang som är så himla bra. Att en del av våra favoriter är med är ju klart ett stort plus. Magnus Carlsson, lika bäst som alltid. Jessica Andersson, så proffsig. Linda Bengtzing, kvällens charm. Oscar Zia, super duktig. Thomas DiLeva, vilken manlig röst. Linda Pritchard, vilken kvinnlig röst. Per Andersson, inte klok haha. Lasse Holm, hör till. Ace Wilder, så cool. Medina, kvällens ös och Magnus Johansson som är så poppis. Trevligt sällskap och en super trevlig kväll. Nu ladda för midsommarvecka. Har ni semester feeling än?

Kram // A 

8 kommentarer:

 1. Härligt! Vi ska till Dalhalla och se den showen i juli. Kul att du gillade den. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Har ingen sommarfeeling ännu, men hoppas att den kommer snart.

  SvaraRadera
 3. Semester feeling här och en bra show . Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Åhh, vad härligt att komma iväg på lite roligheter. Men någon feeling för semestern har inte kommit än, nästan 4 veckor kvar...
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. OJ OJ vilket musikgäng! Förstår att det var en härlig kväll!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Inga dåliga artister det där, Magnus Carlsson är ju en favorit... Jag har aldrig vart på Diggiloo men brukar sitta som klistrad när de visar på TV. Det verkar vara himla kul och ösigt!
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Vilken kväll med så många bra artister.
  Kram mamma C

  SvaraRadera