Rabarberkaka
2 ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
125 g Smält smör
rabarber
socker och kardemumma
Vispa ägg och socker till en porös smet, blanda i övriga ingredienser. Skala och skiva rabarber. Häll smeten i en smord och bröad form. Lägg i rabarber och strö kardemumma och socker över. Grädda på 175 grader i ca 40 minuter.
Servera med fördel vanilvisp till. Så sommargott.
Jag hittade receptet hos denna donna dock bytade jag ut kanel och tog kardemumma i stället. Det blev supergott.
Önskar er en fortsatt bra måndag.
Kram // A
OMG Så Gott!! Det är sommar det... mmmmm!
SvaraRaderaKRAM Anna
Låter gott !! Kram Gunilla
SvaraRaderaÄlskar rabarber, så tack för receptet.
SvaraRaderakram Mamma C
Låter som en riktigt smarrig kaka.
SvaraRaderaMums kram
SvaraRaderaMmm..mums
SvaraRaderaKram Petra