måndag 18 juli 2016

Sugen på sommar


Hur har ni det mitt i vårt sommarsverige? Jag ska inte klaga på vädret haha. Jag är glad så länge det inte regnar. Jag har suttit ute med min bok än om det är med jacka och filt men att sitta ute och läsa en bra bok är ganska mycket semester för mig.  
Sommarmaten som jag normalt är sugen på under sommar varma dagar känns inte lika lockande även om det gillas med lite enklare mat i semestertider. Hur bekväm får man bli liksom. En riktig latfis är jag.
I början av sommaren köpte jag bägare till att avnjuta en god kall svalkande smootie och de är använda. Visst är det gott med smootie. Lätt ochgott. Min favorit är med banan och jordgubbar. Har du en favorit?

Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Njuter för fullt av den härliga sommarvärmen, igår båtutflykt och mat kram

  SvaraRadera
 2. Borde bli bättre på det där med smooties! :)

  SvaraRadera
 3. Vi har inte kunnat njuta av särskilt mycket värme här i väst, men i dag när jag hade bestämt mig för att storstäda så är det full sol och jättefint ute. Såklart får städningen vänta ytterligare...hellre ett skitigt hem när det är sol ute...
  Kram J

  SvaraRadera
 4. Säger som Diana Här njuts det i fulla drag av sol å bad.

  SvaraRadera
 5. Åh vill också ha sommarvärme, här är det mulet så kommer solen, man stressar för att komma ut och då är det mulet igen och börjar regna :-o

  SvaraRadera
 6. klagar inte ja heller äntligen .
  Tack gulle dej va snäll du e

  SvaraRadera
 7. Supergott med smoothie :) Tröttnar aldrig. Njut av din semester och gör vad du känner för. Kramen <3

  SvaraRadera