lördag 16 juli 2016

UngdomarNu för tiden är det inte helt lätt att göra något tillsammans med grabbarna som inte innebär handla (göra av med massor av penga som mamma betalar med) eller att gå på bio. Men ett par dagar nu har jag i alla fall haft hur kul som helst. Vi packar in oss i bilen och ser var vi hamnar. Nästan är det så i alla fall. När mina killar var små samlade de på pokemonkort som var ett spel som aldrig jag förstod men de var tokiga i de där figurerna. Det fanns också som barnprogram på TV. Korten och figurerna har vi gjort av med och inte trodde jag att vi skulle jaga dessa igen. En del av er har säker hört talas om hur man jagar pokemon ute med hjälp av gps. Det är de vi har gjort. Jag tänker att det är lite som geocaching. Man är ute var som och då dyker de här figurerna upp och man ska fånga dom. Ja invecklat att förklara men vi har i alla fall haft hur kul som helst. Det är så kul för det finns ganska många som vi ser löra samma sak i olika åldrar. I dag gjorde vi en kille ganska sur då vi hann fånga innan han. Haha tanten har haft kul. Jaja en del fika tillsammans på det så blir det en hur trevlig familjeaktivitet som helst. 
Någon som vet vad jag babblar om? (Förutom fika dårå)

Kram // A 

6 kommentarer:

 1. Skratt* Jag fattar...!!! En av de stora sönerna var här hemma och jagade de små liven i mobilen på vår altan!!! :):)
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. hehe ja då klart jag har 3 vuxna barn nu men jag vet :) fika är ju alltid trevligt kram å fin dag

  SvaraRadera
 3. Haha ja det pratas om detta på tv o sociala medier. Heja heja :) kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Jajamän här jagas det för fullt också, inte av mig då..... utan av killarna. Ha en härlig dag och lycka till i jakten. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Ska nog ladda ner Pokemon så att jag lag spela under mina dagliga PWs ;)

  SvaraRadera
 6. Pokémon känner jag ju till, men fattar inte riktigt hur detta jagandet går till. Tror inte riktigt det är min stil. Men hör andra som är jätteglada att deras ungdomar är ute och rör på sig i stället för att ligga inne ;-)
  Kram J

  SvaraRadera