söndag 14 augusti 2016

När det händer så händer det
Här hemma är det oftast ganska lugnt men när det händer något så händer det överallt. Lite så funkar vi överlag, jag och mannen. Det är liksom allt eller inget. Min kökskompis har varit slö och sliten i många år nu och verkligen skrikit efter att få gå i pension. Jag har väl kanske inte lyssnat riktigt då jag har haft mycket roligare idéer på gång men nu gick det inte att stänga öronen längre. Vi har fått en ny ung och mer pigg kökskompis. Testade direkt och vi kommer att komma bra överens. Jag måste bara komplettera med nya kastruller, en liten kräsen kompis som inte godtar vilken kastrull som helst. Samtidigt ryker staket och gammalt skraft bort från tomten. Världens bästa lastbilschaffis (vet inte om han tycker det är ok att jag kallar honom så men jag chansar) har så roligt då han har velat göra detta i hur många år som helst. Men plötsligt händer det och även husägarna är redo.
Våra fläderbuskar fick ryka med och det tycker jag är lite trist.  Men men det finns ju fler...... Har ni hört någon skrock om att ta bort fläder? Jag fick höra något som jag inte alls vill tro på, och hoppas att det inte är sant.

Nu söndag och lite vila inför en ny vecka.
Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Ja jag har inte hört nåt om det, men så är det kanske att sägner är mest ett ja ont inget eller nåt synd för det är ju fint :)

  SvaraRadera
 2. Jag har fläder så det är bara att hämta när det är säsong !! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag har inte hört något skrock om fläder, men det stämmer säkert inte.
  Skönt med ny spis, även om det ibland kan ta tid att vänja sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Kul med en ny kökskamrat. Här inte hört något skräck om fläder jag heller.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Det är lite roligt när det händer en massa saker också, bara man är mottaglig och redo för det. Liljor är väl ljuvliga. Skrock om fläder är inget jag har hört, så berätta inte så är jag lyckligt ovetande ;)
  Ha en skön söndag kväll
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Härligt när saker och ting händer och din nya kompis verkar väldans schysst. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. En sån ny kompis vill jag också ha, men den vi har är jädrans seg ;-)
  Kram J

  SvaraRadera