söndag 28 augusti 2016

Ny vecka???? Alleredan?


Hur blev fredagen söndagskväll så himla snabbt. Jag hann knappt blinka känns det som. Då vi har planer för hela helgen tycker jag det känns som om  helgen inte blir tillräcklig utan den blir liksom för kort. Jag vill hinna mer.
Redan i torsdags startade det, jag var på Me & I party med ett gäng härliga tjejer. De kläderna är lite roliga för då jag ser plaggen på bild så ser de inget ut men på en kropp IRL är det något helt annat och de är så supersköna.  Jag vill alltid ha plagg som bara känns sköna. I går var jag hos Elaine och blev fin i håret, hon har pausat ett tag för att bli tvåbarnsmamna men äntligen tog hon tag i mitt hår igen. Mitt hår och jag bara älskar henne. På kvällen var det tid för kräftskiva och idag har det inte hänt allt för mycket. Nu är det dags för sängen känner jag i mina blå. Behöver ladda för en ny vecka med mycket innehåll. Terminen startar på riktigt i morgon.

Trevlig start på veckan.
Kram / / A

6 kommentarer:

 1. Hoppas du får en fin start på nya veckan :) Men jag kan hålla med om att fredag blev söndag alldeles för fort. Kramen :)

  SvaraRadera
 2. Men du hann med en hel del roligt i helgen och svisch så är det fredag igen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Oavsett om helgen kändes kort, hann du ju med lite roligheter. :-) Och snart är det ju ny helg...innan vi hinner fundera. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Tycker tiden kan susa iväg , så vi snart kan åka på äventyr kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Tiden går snabbt när man har roligt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Det verkar ha varit en helg med full fart! Frissan är skönt, jag behöver gå NU men min frissa ör fullbokad så jag fick en tid om fyra (!!!) veckor. Jag funderar på att gå till en annan men jag blev så nöjd hos henne förta gången så jag vill till samma igen..
  Kram J

  SvaraRadera