lördag 24 september 2016

Nyheter och mys


Idag har jag och stora sonen myst i shoppingcentrat medan lillebror varit på mopedkurs. Jag blir helt rörd när jag tänker vilka stora grabbar jag har. Så fina och de är på god väg in i vuxen livet. Det känns konstigt det där. Men men det är så det är. Jag och stora sonen fick lite tid bara vi och det är inte så ofta nuförtiden som vi har eller tar oss den tiden. Lillsonen har fått lära sig så mycket nyttigt om trafiken och trafikregler som han nu ikväll kunnat förhöra mig på. En bra snackestund med Super G har jag också fått idag. Efter en bra lördag kastar jag mig i soffan med en smarrig nyhet. Nyheter betyder ju för nyfikna mig att jag mååste testa. Dessa föll mig i smaken. Jag gillar mint, jag gillar päron och jag gillar Polly. Smaskens.

Vilken typ av godis gillar du?

Kram // A

6 kommentarer:

 1. Tack för igår <3 och jag älskar polly helst polly rocks. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. De måste jag prova, annars är Polly-bilar min favorit. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Är inte mycket förtjust i godis. Fikar bara på söndagar, och då blir det mest glass. Fast om det någon gång blir godis så är det choklad eller riktigt salta godsaker som gäller.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tyckte dom var goda med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Såklart måste nyheter på godishyllan testas ;-)
  Visst blir man påmind ibland om att ens barn är på väg in i vuxenvärlden med stora kliv...en aningens konstig känsla ibland. De var ju små nyss...
  Kram J

  SvaraRadera