tisdag 27 september 2016

SneakerstjejJag vet inte om det är en myt eller om det faktiskt stämmer att alla tjejer är tokiga i väskor samt skor. Och nu tänker jag att de allra flesta tjejer blir ju tanter i alla fall  på papper även om inte jag är där än. Jag kan katorisera mig i den sanningen i alla fall. Den där med väskor och skor. Väskor bör finnas i olika kulörer samt olika storlekar till olika tillfällen. Jag har många skor och jag behöver alla mina skor också vid olika tillfällen. De skor jag har mest av (tror jag) är sneakers. Jag älskar sneakers. Jag går i dom varje dag och helst året runt. Det är väl snön som kan ställa till det ibland. Så när det dimper ner lite erbjudande på rabatt i mail boxen har jag svårt att stå emot. Ett par nya älsklingar har flyttat in till mig och jag behöver verkligen dom.

Hur är ni då det kommer till väskor och skor?

Kram // A  

8 kommentarer:

 1. Inte mycket för sneakers, mer för ballerinasandaler, men önskar att jag kunde spatsera omkring i klackskor.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Var mycket för skor och väskor, sen kom lille man, och jag glömde bort och shoppa till mig själv. Så måste verkligen köpa skor iaf

  SvaraRadera
 3. Super snygga, gillar också sneakers.
  Fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Handväskor handlas det aldrig... skor lite oftare, men ganska sällan. Mest blir det bekväma skor. Men i somras köpte ja ju faktiskt låga mocca-boots med fransar, som jag inte använt än... asg*
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Jag älskar väskor och skor, är stolt ägare till över 100 par skor ;)

  SvaraRadera
 6. Skor har jag ett riktigt gott öga till, där har jag massor. Väskor har inte lika stor plats hos mig, men nu har jag börjat köpa lite dyrare väskor än vad jag gjort tidigare, så nu känns det lite "roligare" att önska sig väskor ;)
  Annars är ju min "last" verkligen klänningar, där har jag hur många som helst!
  Tant... det har inget med ålder att göra, alltså man blir inte tant på papperet... ;) Tant är något man gör sig till att vara. (Man kan alltså vara runt 25, och vara tant;) ) Jag kommer aldrig kalla mig själv för tant! ;) Kvinna eller tjej fungerar utmärkt! :) ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Det finns många snygga väskor, men det handlar jag sällan. Skor blir det desto fler men inga tokmängder. Jag är också sneakerstjej.
  Ditt köp får tummen-upp
  Önskar dig en fin dag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Snygga!! M v h från en annan sneakerstjej

  SvaraRadera