onsdag 5 oktober 2016

Nu kom hösten


Har ni kommit igång med veckan? Jag startar skarpt och nu vänder den och går mot helg.  Hösten har kommit igång. Vi har verkligen kunnat njuta av en något förlängd sommar tycker jag. Så gott och jag tänker att hösten och det mer mörka känns nog inte lika långt då. Just nu känner jag mig positiv och jag älskar faktiskt hösten och de helt underbara färgerna som vår fina natur bjuder på.
Något som jag tänker satsa lite extra på i höst är sköna plagg som är gott mot min hud. En lång, snygg och skön kofta hittade jag här. En mössa är ett måste för att skydda hårddisken och min snygging hittade jag här. Jag tänker också satsa på att se så naturligt snygg ut som det bara går (asgarv) och mitt nya kit jag tänker testa kommer härifrån. Allt detta plus ett dussin ljus och en massa annat för att göra allt så gott och härligt som det bara går.

Vad satsar ni lite extra på i höst?
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Startade med femmans växel! Nu har jag slängt mig på bromsen. Imorgon 1/2-studiedag så jag lägger in tvåans växel och växlar upp till tren fyran till fredag och helgen.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Tycker det alltid blir rivstart nu för tiden. Knappt man hinner bromsa in när det är helg. Mössan min åkte på i morse när jag cyklade till jobbet.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Höstmys :) massa doftljus och filtar kram

  SvaraRadera
 4. Älskar hösten när den är som denna höst!!! Sjalar& raggisar är min investering!!! Älskar´t... ;)
  Torsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Ja nu är verkligen hösten här! :)

  SvaraRadera
 6. Härligt med denna fina höst :) kram

  SvaraRadera
 7. Ja nu är det bara att gilla läget! Höst! Fina saker du startar med och Bare Minerals använder jag, helt otroligt bra!
  Fredag igen, härligt...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 8. När hösten är som den varit hittills gillar jag den också. T o m så jag är redo för det lite kyligare nu.
  Ha en fin fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 9. Nu är det ju så vackert uta att man tappar andan.... solen som skiner och dessa färger från grönt till illrött....har mört mig älska hösten de senaste åren.
  Kram J

  SvaraRadera