tisdag 29 november 2016

Hälsans tecken
Förra veckan var jag och en massa andra lärare på inspirationskväll i storstaden. Babben höll i den och pratade om hälsa och ohälsa och om hur det är att gå in i den berömda väggen. Hon berättade om sin resa som egentligen inte var något att skratta åt så men hon hade en skön inställning och berättade på ett humoristiskt sätt. En mycket bra och rolig föreläsning. En kväll som gav en hel del eftertanke. En av tusen saker som jag tog med mig från den kvällen och fortfarade tänker på är hur vi presenterar oss för okända, då vi ofta nämner vår titel i yrkeslivet. Hej jag heter Anette och är lärare i förskolan eller Hej jag heter Anette och jobbar som lärare i förskolan. Hur ofta säger vi Hej jag heter Anette och är både fru och tvåbarnsmamma. Babbens teori var att vi blandar ihop det vi gör med det vi är. Hur säger du? 
Är vi det vi gör?

(PS på bilden syns tydligt att jag minsann vet var kameran är haha puckomin)

Kram // A 9 kommentarer:

 1. Inspirationskvällar kan man aldrig ha för många. Ofta är de trevliga också😊.

  Kul med Babben som föreläsare👍🏻

  /Kamilla

  SvaraRadera
 2. Härliga Babben. Ja inspiration är toppen. Mer av den varan tack. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Älskar sådana dagar som ger en inspiration och eftertanke

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig och bra kväll. Inte är det ofta man säger att man fru och har 3 barn.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Haha härlig bild! Ja detta med hur man presenterar sig är nog mycket utifrån vad man jobbar, men jag säger nog inte det heller utan bara mitt namn om det inte är i jobbsammanhang förstås:) Låter som en riktigt bra föreställning! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Såna där påfyllningar behöver man lite då och då. Inspirationskvällar brukar kunna vara så bra. Babben har jag aldrig sett live, men hon är ju skitrolig.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Kul m Babben kan jag tänka hon e mysig kram Gunilla

  SvaraRadera
 8. Jag presenterar mig bara med mitt namn. Det andra som jobb, familjesituation, intressen mm kan komma fram vid ett ev samtal senare.
  Vi har haft Babben som föreläsare på en jobbgrejer för några år sen, bra att lyssna på tycker jag.
  Kram J

  SvaraRadera