måndag 12 december 2016

Julredo


Jag gör verkligen allt vad jag kan för att blir redo för jul och redo för den här härliga känslan som bör infinna sig i adventtider. Jag har köpt lite julfeeling. Om jag tänker att en dag består av ca sexton vakna timmar så har jag den härliga julkänslan kanske fyra gånger om dagen. Det är ändå ganska mycket, eller hur? Ett par gånger om dagen känner jag mig inte lika rolig och nöjd, då jag mest har otrevliga tankar om mig själv. Kan detta vara någon form av väderdepp tro. Japp jag tror det är övergående. Kan tänka att det är så för oss alla lite då och då. Strunt i det nu liksom. Tänk positivt!
I dag startar en hektisk vecka då det verkligen är bokat varje dag, en massa spännande. I kväll startar vi med en lite hemlig kväll med jobb som jag är så nyfiken på. Kan ju bara bli hur bra som helst. I morgon Lucia......hur mysigt? Veckan kommer också att bjuda på julmys och julkonsert. 
På tal om......Har ni sett alla julplagg det finns i butikerna? Jag skulle kunna köpa på mig hur många som helst. Så kul. Ibland krävs det inte mycket :)

Ha en helt underbar start på veckan.
Kram // A 4 kommentarer:

 1. Jag börjar få lite julfeeling och nu när vi fått snö igen så hoppas jag att julfeelingen växer sig ännu större.

  SvaraRadera
 2. Låter som en rolig vecka även om den är fullspäckad och det kan vara jobbigt. Men jag hoppas du får roliga dagar.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Ha en toppenvecka.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot fredag :) kram Gunilla

  SvaraRadera