tisdag 6 december 2016

Kul i julNi som följer mig på Instagram har redan sett mina nya julkulor. Jag är så himla nöjd med dom och måste visa dom här med. Lite fint med en kula till varje familjemedlem i granen, kärlek. Om här kommer in någon gran i år får vi se. Jag jobbar på det. Mannen är inte riktigt lika mycket för jul som jag haha och vill inte att vi ska ha något träd inne. Det blir spännande att se vem som vinner den kampen i år. Just idag är jag full av energi så kan jag bara behålla den så tror jag att jag har stor chans att vinna kampen faktiskt. Ni kan ju hjälpa mig och hålla tummarna. Om inte så får jag hänga kulorna i något annat för kulorna ska upp så är det. Jag är väl i och för sig inte jätte mycket för en massa julpynt annars som jag har varit men lite lagom juligt vill jag ha. Förr hade jag tomtar överallt, på toa och i varje vrå. Jag har lugnat mig ganska mycket. Nu är jag mer för vinterpynt än julpynt. Hur mycket pyntar ni?

Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Snygga julkulor. Julpyntet ät lite olika från år till åt. I år går jag nog all-in ;)

  SvaraRadera
 2. Detta året blir det minimalt pyntat endast ett fåtal tomtar får titta fram, jättefina kulor!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Så snyggt med namnkulor.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Så fina och personliga julkulor, kram Suss

  SvaraRadera
 5. Så söta kulor! Förr var det jul-de-lux här hemma, rött och juligt i varje rum...i år blir det väldigt sparsamt, gran, lite ljus och äpplen, det blir nog jul ändå :)
  Vinterkram från Titti

  SvaraRadera
 6. Fina kulor, jag pyntar lagom kram

  SvaraRadera
 7. Jättefina namnkulor!!
  Vi har minskat drastiskt på julpyntet, har också minskat på granen. Förra året, då vi inte var hemma på julen, hade vi en 80 cm och den var såå fin. I år firar vi hemma och har köpt en 150 centimetare, jag gillar mindre granar och så blir det inte för mycket heller.
  Kram J

  SvaraRadera