torsdag 5 januari 2017

Queen of chill


- Du är super bra på att göra absolut ingenting och koppla av en hel dag.

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta detta. Är det positivt eller negativt? Givetvis tog jag det som en mindre bra talang hos mig men det var inte så mannen min menade att det skulle låta som. Han menade att jag skulle vara glad som verkligen kan koppla av när jag är ledig. Haha, javisst. Så sant alla är vi ju bra på något. Eller hur?
Jag har så mycket jag borde göra. Jag har skullat rensa i garderoben sen i somras och i lådorna i köket finns där så mycket saker att de knappt går att stänga. Jag känner mig verkligen superkass för jag kan komma på så mycket roligare saker att göra. En av roliga saker är att grotta ner mig i en serie. Jag har ju läst hur mycket som helst om serien Skam som går på SVT play och självklart måste jag ju se vad alla pratar om. Det är en serie om ett gäng gymnasieungdomar och allt som kretsar där omkring. Det är många kännigenhets tecken där och jag tänker att det är den världen ungdomarna lever i. Så kul och det tog inte lång tid innan jag var fast. Behöver du koppla av och gillar att kolla serier så är det ett hett tips. Se den!
Jag har lite tid kvar att chilla innan det är allvar igen. Sen var det ju garderoben ja.......kanske i morgon.

Ha det hur bra som helst.
Kram // A

10 kommentarer:

 1. Det är väl härligt att kunna chilla :) det är jag med bra på !! Har också läst en massa om den serien, får kanske bli nästa,håller på med en nu. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte att en gammal tant som jag är väl detta ingenting för. Men så fel jag hade, nu är jag fast. Tur att avsnitten inte är så långa.
  Kram mamma c


  mnal

  SvaraRadera
 3. Så skönt att bara vara :) Något jag verkligen tränar på, oftast har jag en hel massa i huvudet som jag borde göra. Men 2017 ska vara året då jag lär mig koppla av och varva ner. Hoppas du mår fint, kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att kunna koppla av och göra typ ingenting. Jag håller på att lära mig. Ha det fint/ Pia

  SvaraRadera
 5. Superbra att kunna koppla av så! Det är en stor talang!

  Tack för tipset. Ska kolla in serien.

  SvaraRadera
 6. Skulle absolut vilja ha lite av ditt "chill", jag har väldigt svårt att bara vara...
  Hör mycket gott om den serien! Kram Kate

  SvaraRadera
 7. Helt rätt att chilla och bara göra ingenting.

  Tänker också börja kika på SKAM som alla talar så gott om. Dottern har redan varit uppe och kikat på nya säsongens första avsnitt.

  Kramis Kamilla

  SvaraRadera
 8. Jag kan också chilla hur mycket som helst ;-) Jag började också kolla på Skam och är ju såklart fast....som du skriver så är det mycket igenkänning, både på gott och ont. Jag har hava säsong två kvar och nu har ju även trean kommit..
  Kram J

  SvaraRadera
 9. Ta det positivt för att göra ingenting är en BRA syssla! Gillas! Den serien har jag hört mycket gott om, får kolla in den...
  Njut på nu och ha en skön kväll!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 10. Jag är också bra på det emellanåt. Och det behöver man mellan varven. Så ta du det positivt. Det skulle jag ha gjort ;)
  Kram Petra

  SvaraRadera