måndag 23 januari 2017

Tick tack


Nu kan jag allt hålla koll på tiden med stil. Jag har länge velat ha en Michael Kors klocka men har väl inte riktigt tyckt att jag velat unna mig en. Jag har helt enkelt tyckt det var för mycket pengar att lägga på en klocka till mig själv. Det är ju mycket annat som pengarna kan läggas på. Eller hur? Jag köpte för en tid sedan en klocka som liknade den jag ville ha som var något billigare men jag lämnade faktiskt tillbaka den till butiken igen då det egentligen inte var den jag ville ha och tyckte att då behöver jag inte en liknade heller. Hur korkat kanske en del av er tycker men det var i alla fall så jag gjorde. Men nu äntligen har jag min klocka i mina ägor och jag fick den i julklapp av min fina man. Tror ni jag blev glad?
Jag använder inte så mycket accessoarer annars så en snygg klocka passar hur bra som helst. Jag har nästan alltid samma smycken och är inte mycket för att variera mig där faktiskt. Skulle vilja använda mycket mer men det är inte riktigt jag.
Har ni mycket ombyte av accessoarer och smycken?

Kram // A

14 kommentarer:

 1. Jättefin klocka! Tyckte du gjorde rätt som lämnade tillbaka! Den där kommer du inte tröttna på om du velat ha den länge! Fint att få den i julklapp!
  Jag har massor, verkligen massor med halsband och armband eftersom jag tillverkade smycken själv under flera år. Men numera använder jag inte lika ofta och varierat som för några år sedan. Smycken gör jag heller nästan aldrig längre.
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefin klocka. Själv använder jag inte klocka, men det finns så många snygga. Använder inte mycket accessoarer över huvud taget. Spännande att höra om er Tysklands resa senare och berättelser om Otis :)
  Ha en fin tisdag, Anette
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Så snygg gillar rose färgen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Supersnygg! Jag kan inte vara utan min klocka på armen.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg klocka. Är heller inte ombytlig när det gäller accessoarer, utan använder för det mesta samma gamla halsband med varierande örhängen.
  Klocka använder jag alltid, och hade faktiskt också tänkt köpa en ny snart.

  Kram1

  SvaraRadera
 6. Så snygg klocka, här fick jag en Fossil klocka av min man när jag fyllde år som jag gillar väldigt mycket. Såå söt liten kille ni väntar på att få hem, kram Suss

  SvaraRadera
 7. Jag är klockälskare, och fick en dyyyr av maken som jag bara använder ledig tid, inte i jobbet..
  Bra at du lämnade tillbaka klockan när det inte kändes rätt!
  Njut nu av din fina, kram Kate

  SvaraRadera
 8. Jag har en liknande MK och bara älskar den.

  SvaraRadera
 9. Åh vad snygg! Jag går också i tankarna på en M K klocka, har aldrig haft en "fin" klocka utan bara de gamla vanliga tråkiga varianterna för några hundralappar. Men en dag händer det.... då ska det sitta en snygg M K klocka på min arm också ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 10. Superfin! Har kikat på den själv :)

  SvaraRadera
 11. Riktigt snygg, och ännu bättre om du kan ha den som smycke !!
  Jag har inte haft klocka på över tio år men alltid armband !
  MK är riktigt snygga klockor och värda att införskaffa tycker jag :)
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 12. Fin, jag har en gucci klocka som jag sparade till i ett år bättre att köpa det man vill ha kram

  SvaraRadera
 13. Snygg! Jag är ingen smyckesmänniska alls, men klockor bara älskar jag!! Har också ett M Kors klocka, enkel och stilren...man kan inte ha för många klockor :) eller hur?
  Önskar dig den bästa av fredagar och en skön helg.
  Kram från Titti

  SvaraRadera